Giani Kiriță, vorbe dure la adresa dinamoviștilor, după egalul din Bănie: "Jucăm la noroc şi ghinion?"

Giani Kirita Dinamo FCU Craiova Superliga Giani Kiriță
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 15:02
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 15:02

Fostul fundaș al echipei este dezamăgit de lipsa de determinare și dăruire arătate de Dinamo.

Giani Kiriță a subliniat că punctele pierdute în acest meci pot avea consecințe serioase și că era de așteptat ca echipa să fie mai agresivă și mai hotărâtă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. El a criticat decizia echipei de a se retrage defensiv odată ce au marcat primul gol.

“Punctele pierdute contează foarte mult. Mă aşteptam să fie pe viaţă şi pe moarte. Singura realizare a lui Dinamo a fost golul,  3 contra 4 au reuşit să marcheze. Au făcut multe faulturi în preajma careului, de acolo a venit şi golul.

  • Giani Kirita/sursa foto: Sport Pictures

Norocos, a vrut să dea cu capul, a dat cu umărul, dar până la urmă tot din lovitură liberă bine. Mă aşteptam la un alt meci. Când vrei să te salvezi, trebuie să ai dăruire, să mori pe teren. La 1-0 să mai mergi să marchezi." a declarat fostul dinamovist, Giani Kiriță.

Lipsă de noroc

De asemenea, Kiriță a adus în discuție lipsa de noroc a echipei, adăugând că trebuie să existe și o doză de curaj și determinare din partea jucătorilor pentru a câștiga meciuri importante.

Fostul fundaș a punctat faptul că echipa nu a reușit să profite de ocaziile create în fața unei echipe considerate a fi una dintre cele mai slabe din campionat.

Nu merge mereu să ai noroc. Cu Poli Iaşi ai avut noroc. Acum ce facem? Jucăm la noroc şi ghinion? E vorba şi de jucători. Când ai 1-0, te duci peste ei şi marchezi şi golul doi.

Dacă nici cu FC U Craiova nu marchezi, cu nimeni. Este cea mai slabă, foarte deschisă, fără pic de forţă în ea, fără presiune. Fără absolut nimic. Am avut mai mulţi în tribună decât ei. 

La noi, la Dinamo, când zici pe viaţă şi pe moarte, trebuie să ieşi cu tricourile murdare. La 1-0 zici că eram salvaţi, că jucăm în play-off, nu la retrogradare. Te retragi, ţine de jucători. Du-te în pressing, că e loc.

Sunt foarte mulţi străini în echipă şi e greu să vorbim de dăruire pentru Dinamo. Cine să ţi-o dea? Mă aşteptam să începem foarte tare, să fim agresivi şi să luăm cele trei puncte. La Botoşani, va fi foarte greu”, a mai adăugat Giani Kiriţă, conform Fanatik.

Clasament Play-out

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!