Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip: ”El e în stare să se pună cu mine? Îl sfătuiesc să mă evite prin oraș”

Giani Kirita Dinamo steliano filip Superliga Giani Kiriță
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 19:56
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 19:59

Giani Kiriță a oferit o primă reacție după ce Steliano Filip (28 de ani) a spus că acesta l-ar fi amenințat cu un mesaj pe Instagram.

Fostul mare jucător al lui Dinamo nu neagă faptul că i-ar fi trimis un mesaj amenințător lui Filip și se arată, în continuare, supărat de faptul că echipa sa de suflet a retrogradat pentru prima oară în istorie.

Giani Kiriță: ”El e în stare să se pună cu mine?”

„Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el? Păi, el e în stare să se pună cu mine? 

Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu altii ca el Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus Giani Kiriță, potrivit ProSport.

Filip a lăsat de înțeles că Giani Kiriță l-ar fi amenințat într-un mesaj pe Instagram: ”A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om 'lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu...'”, a spus Filip, la Digi Sport.

În acest sezon, Dinamo a jucat 41 de meciuri (sezon regulat + play-out + baraj), contabilizând 8 victorii (4 sezon regulat + 4 în play-out), 8 remize (5 sezon regulat + 2 play-out + 1 baraj) și 25 de înfrângeri (21 sezon regulat + 3 play-out + 1 baraj). 

"Câinii" au avut un golaveraj halucinant pentru o echipă de asemenea calibru, respectiv -42 (-43 sezonul regulat / +3 play-out / -2 baraj / 80 de goluri primite în total). Bucureștenii au avut a doua cea mai slabă apărare din sezonul regulat, după Academica Clinceni (-43), pierzând la scor meciurile cu FCSB (0-6, 0-3), CSU Craiova (0-5, 1-6), FCV Farul (0-3), Sepsi (1-4), CFR Cluj (0-3, 1-4) sau FC Botoșani (0-4). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!