Ghionea, anuntat la Genclerbirligi! Vezi cine il contrazice pe Argaseala!

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Ianuarie 2010, 22:23
Ghionea, anuntat la Genclerbirligi! Vezi cine il contrazice pe Argaseala!

Valeriu Argaseala a anuntat la Sport.ro ca Ghionea nu mai pleaca, insa fotbalistul Stelei pare ca a semnat deja cu turcii de la Genclerbirligi.

Evenimentul Zilei si Cancan anunta ca Steaua a ramas fara capitan. Conform ambelor publicatii, Ghionea ar fi semnat pe deja cu turcii pentru 150.000 de euro pe sezon plus o prima de instalare de 250.000 de euro. Steaua ar urma sa incaseze 150.000 de euro.

Informatiile aparute il contrazic pe seful Valeriu Argaseala, care a declarat la Informatia de la Sport.ro ca Ghionea va ramane in Ghencea din cauza faptului ca transferul lui Ouon a picat.

"Sorin Ghionea si-a exprimat intentia sa plece, a avut o discutie cu patronul, au ajuns la o intelegere. Daca isi va gasi echipa, va pleca. Daca nu, a zis ca va ramane la noi fara nicio problema.

Am vorbit cu el si mi-a zis ca nu a discutat cu nicio echipa. El va pleca in cantonament cu toata echipa. Noi i-am zis lui Sorin sa ramana macar pana cand vom gasi un inlocuitor. El a zis ca este alaturi de Steaua, dar la un moment dat trebuie sa plece." spunea Argaseala.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies