FCSB Farul Constanta gabriel iancu Gica Hagi Michael Omoh Superliga

Ghinion pentru Farul Constanța! Gică Hagi nu se poata baza pe trei jucători importanți cu FCSB: „S-a accidentat iar!”

Antrenorul Farului Constanța nu a primit vești bune înaintea duelului cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 17:06
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 17:14

În primul meci din playoff, Farul Constanța o va întâlni pe FCSB, luni, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, echipa pe care a învins-o cu 2-0 în campionatul regulat, în urmă cu două săptămâni. Doar că Gică Hagi va avea o misiune mai dificilă de data aceasta. Antrenorul constănțenilor a mărturisit la conferința de presă că nu se poate baza pe Gabriel Iancu (27 ani), Michael Omoh  (30 ani) și Dragoș Nedelcu (25 ani), cel din urmă neavând voie să joace împotriva echipei de la care este împrumutat. 

Hagi: „Sperăm să o facem mai bine decât ei”

„Iancu a revenit după accidentare, la antrenamentul de azi s-a accidentat iar. Cred că e o întindere destul de serioasă, din ce mi-au zis la prima contestatare. Nedelcu nu poate să joace. Nici Omoh, care a luat cartonaş galben la prima atingere la Craiova. Suntem ceilalți, sper să reuşim un meci bun, să ne impunem principiile: presiunea şi posesia.

Trebuie să ne impunem şi să avem capacitatea de a încerca să fim mai buni decât ei. Un meci greu din toate punctele de vedere, dar toţi suntem motivaţi şi sperăm să o facem mai bine decât ei. Sperăm să ne autodepăşim şi să facem un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. 

Toni Petrea: „Vom vedea dacă Vlad va fi în lot. Ne mai gândim”

La conferința de presă premergătoare jocului cu Farul, antrenorul Toni Petrea a fost întrebat și despre situația lui Andrei Vlad. Portarul a fost scos din lot de patronul Gigi Becali după gafa din meciul cu FC Argeș (0-1), iar la partida cu FC Voluntari (1-0) a apărat Ștefan Târnovanu. Întrebat dacă Vlad se va afla pe foaia de joc contra Farului, tehnicianul a refuzat să ofere informații, spunând că va lua o decizie după antrenamentul de astăzi. 

„Nu se întâmplă nimic, Vlad e în cadrul lotului, se antrenează. Vom vedea dacă va fi în lot sau va apăra. Ne mai gândim. Încă nu am decis, mai avem un antrenament azi, nu știm ce se întâmplă. E un antrenament, se poate întâmpla orice, Doamne ferește!

Am discutat cu el. Încerc tot timpul să le ridic moralul, indiferent ce se întâmplă cu ei, ce evoluții au unii dintre ei, vreau să văd care sunt lucrurile bune și mai puțin bune, dar nu neapărat pentru a le reproșa, ci pentru a elimina aceste greșeli”, a spus Petrea la conferința de presă.

Clasament playoff 

Modifică setările cookies