FCU Craiova daniel paraschiv Marcel Puscas Superliga Superliga

VIDEO EXCLUSIV Marcel Pușcaș, reacție categorică după ce un fotbalist de la Hermannstadt i-a fost propus la FCU Craiova. Ce a transmis președintele oltenilor

Marcel Pușcaș a vorbit la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, despre Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:19
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:37

Daniel Paraschiv a fost transferat definitiv la FC Hermannstadt la începutul lui iulie 2022 și mai are contract cu formația sibiană până la finalul lui iunie 2025.

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a spus că s-a gândit la o posibilă mutare a lui Paraschiv la gruparea din Bănie, însă jucătorul se află sub contract.

Ce a transmis Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport

„Primim tot felul de propuneri. Cum a fost una, că să-l luăm pe Paraschiv. Păi el are contract, nu poți să-l iei de la Hermannstadt. 

Sunt tot felul de propuneri, dar numai patronul poate să ia o decizie. Sunt banii lui și felul în care vede lucrurile va fi decisiv într-o astfel de decizie”, a spus Marcel Pușcaș.

Cariera lui Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv a evoluat de-a lungul carierei sale la AFC Harman, Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj, FC Voluntari și FC Hermannstadt.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Luceafărul Oradea, 33, unde a reușit să se impună pe tabelă de 13 ori în aproape 2.300 de minute.

La trupa din Sibiu, Daniel Paraschiv a participat în acest sezon în 14 meciuri, a înscris șapte goluri și a oferit o singură pasă decisivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies