Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, nu înțelege decizia lui Gigi Becali! Ce l-a deranjat

FCSB Gheorghe Mustata Gigi Becali Superliga Superliga Gheorghe Mustață
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 12:33
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 12:32

„Roș-albaștrii” au suferit o înfrângere în ultima etapă cu UTA Arad pe „Francisc von Neuman”, scor 1-3. 

FCSB a pierdut trei puncte importante în lupta la titlu, după eșecul de la Arad. „Roș-albaștrii” nu au putut profita de șansa oferită de Farul Constanța și Rapid București, care au fost înfrânte în runda cu numărul 29 din Superligă.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, nu înțelege decizia lui Gigi Becali! Ce l-a deranjat

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a vorbit după înfrângere și a evidențiat faptul că nu înțelege motivul pentru care Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză. De trei meciuri, închizătorul francez nu prinde mai mult de 45 de minute în echipamentul „roș-albaștrilor”.

„Capul sus, mergem înainte! Mai sunt și eșecuri în fotbal, n-avem ce să facem. Dar trebuia să ne apropiem de lider și să ne fie programul mai ușor în play-off. Cred că s-a rupt jocul la mijloc cu nonșalanța lui Olaru, ieșirea lui Edjouma. Nu înțeleg de ce trebuia să iasă Edjouma! Miculescu nu se ridică la valoarea banilor cu care a fost cumpărat.

Olaru n-a fost la capacitate maximă, exact cum joacă el. Olaru este un fotbalist de echipă națională, dar a fost sub joc. În momentul în care n-ai mijloc, ești mort! Olaru a greșit toate pasele. Dacă îl schimba pe Olaru și îl păstra pe Edjouma, era altceva.

Să nu credeți că nu ne doare și nu ne afectează. La momentul ăsta, faptul că a venit echipa în față, la șanse pentru campionat, de pe locul 14, mă interesează acum să nu afectăm echipa, jucătorii. Acești băieți nu au tăria aia de caracter.

Nu vreau să afectez echipa! Va veni momentul în care ne vom contra din nou, dacă se va merge așa. Pentru că ne-am săturat, de 6-7 ani să nu luăm nimic. Am vorbit cu suporterii, dacă noi venim acum și protestăm, afectăm echipa, în condițiile în care avem șanse la campionat. Eu nu sunt de acord cu asta”, a spus Gheorghe Mustață la https://www.fanatik.ro/sporthttps://www.fanatik.ro/sport.

UTA Arad - FCSB 3-1

Gazdele au început perfect meciul de pe „Francisc von Neuman”. UTA a înscris grație autogolului marcat de Joonas Tamm din minutul 14, dar bucuria nu a durat prea mult: Florinel Coman a restabilit egalitatea patru minute mai târziu.

În partea secundă, arădenii au reușit să câștige partide. Mai întâi, Virgiliu Postolachi și-a readus echipa în avantaj în minutul 64, iar Desley Ubbink a închis tabela la 3-1, în minutul 78, și UTA a obținut toate cele trei puncte din confruntarea cu FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!