Gest IMPRESIONANT al stelistilor, inaintea meciului cu Pandurii! Radoi l-a primit la antrenament pe portarul cu o sigura mana. FOTO

tudorel mihailescu Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015, 14:12
Data actualizarii: Sambata 18 Iulie 2015, 14:20

Stelistii au facut un gest frumos pentru Tudorel Mihailescu, portarul fara o mana din Romania! 

Steaua l-a primit joi seara pe portarul cu o singura mana, romanul care a devenit faimos in intreaga lume pentru paradele sale.

Acum Tudorel si-a mai indeplinit un vis. A asistat la un antrenament al Stelei, a primit manusile lui Nita si a stat de vorba cu Radoi.

Tudorel Mihailescu are 49 de ani si e operator de camere de supraveghere de meserie, dar in timpul liber apara poarta echipei Fratia din liga a patra si mai joaca la o echipa de old boys din Bucuresti!

Mai multe televiziuni internationale au venit sa-l filmeze pe Tudorel si sa-l vada pe viu cum sta in poarta desi are o singura mana. El si-a pierdut mana stanga la nastere, dar asta nu l-a oprit sa-si indeplineasca visul. 

Paradele lui Dumitru Moraru l-au impresionat atat de tare incat a decis sa se faca portar, in ciuda handicapului sau. El si-a depasit conditia si a devenit un exemplu pentru milioane de oameni. Chiar si New York Times a scris despre Tudore. 

Acum, Tudorel Mihailescu mai are un mare motiv de bucurie. Si-a cunoscut idolii.

"O zi speciala in viata mea lucru ce se datoreaza bunului meu prieten Maruis Popa , Multumesc mult Baietilor de la Campioana Romaniei FC Steaua Bucuresti ca m-au primit sa asist la antrenamentul echipei iar la sfarsit portarul Campioanei Florin Nita mi-a daruit manusile sale . Multumesc mult Florin si multa sanatate", a scris Tudorel pe facebook. 

Toti stelistii au stat la poza pentru el. 

 

O zi speciala in viata mea lucru ce se datoreaza bunului meu prieten Maruis Popa , Multumesc mult Baietilor de la...

Posted by Mihailescu Tudorel on Thursday, July 16, 2015

Nita i-a daruit o pereche de manusi.

 

Nita Florin multumesc mult pt surpriza frumoasa pe care mi-ai facut-o !

Posted by Mihailescu Tudorel on Thursday, July 16, 2015

BBC a venit in Romania sa-l filmeze pe Tudorel dupa aparitia unui material pe Sport.ro! Chiar si televiziuni din Columbia au venit apoi sa vada minunea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!