tudorel mihailescu Steaua Superliga

Gest IMPRESIONANT al stelistilor, inaintea meciului cu Pandurii! Radoi l-a primit la antrenament pe portarul cu o sigura mana. FOTO

Stelistii au facut un gest frumos pentru Tudorel Mihailescu, portarul fara o mana din Romania! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015, 14:12
Data actualizarii: Sambata 18 Iulie 2015, 14:20

Steaua l-a primit joi seara pe portarul cu o singura mana, romanul care a devenit faimos in intreaga lume pentru paradele sale.

Acum Tudorel si-a mai indeplinit un vis. A asistat la un antrenament al Stelei, a primit manusile lui Nita si a stat de vorba cu Radoi.

Tudorel Mihailescu are 49 de ani si e operator de camere de supraveghere de meserie, dar in timpul liber apara poarta echipei Fratia din liga a patra si mai joaca la o echipa de old boys din Bucuresti!

Mai multe televiziuni internationale au venit sa-l filmeze pe Tudorel si sa-l vada pe viu cum sta in poarta desi are o singura mana. El si-a pierdut mana stanga la nastere, dar asta nu l-a oprit sa-si indeplineasca visul. 

Paradele lui Dumitru Moraru l-au impresionat atat de tare incat a decis sa se faca portar, in ciuda handicapului sau. El si-a depasit conditia si a devenit un exemplu pentru milioane de oameni. Chiar si New York Times a scris despre Tudore. 

Acum, Tudorel Mihailescu mai are un mare motiv de bucurie. Si-a cunoscut idolii.

"O zi speciala in viata mea lucru ce se datoreaza bunului meu prieten Maruis Popa , Multumesc mult Baietilor de la Campioana Romaniei FC Steaua Bucuresti ca m-au primit sa asist la antrenamentul echipei iar la sfarsit portarul Campioanei Florin Nita mi-a daruit manusile sale . Multumesc mult Florin si multa sanatate", a scris Tudorel pe facebook. 

Toti stelistii au stat la poza pentru el. 

 

O zi speciala in viata mea lucru ce se datoreaza bunului meu prieten Maruis Popa , Multumesc mult Baietilor de la...

Posted by Mihailescu Tudorel on Thursday, July 16, 2015

Nita i-a daruit o pereche de manusi.

 

Nita Florin multumesc mult pt surpriza frumoasa pe care mi-ai facut-o !

Posted by Mihailescu Tudorel on Thursday, July 16, 2015

BBC a venit in Romania sa-l filmeze pe Tudorel dupa aparitia unui material pe Sport.ro! Chiar si televiziuni din Columbia au venit apoi sa vada minunea. 

Modifică setările cookies