Portarul roman celebru in toata lumea, gest fantastic dupa o postare pe net! Ce a facut pentru un pusti afectat de o boala rara

Portarul roman celebru in toata lumea, gest fantastic dupa o postare pe net! Ce a facut pentru un pusti afectat de o boala rara

Tudorel Mihailescu, portarul cu o singura mana cunoscut in toata lumea dupa ce New York Times a venit in Romania sa scrie despre el si echipa lui, i-a facut ziua mai buna unui pusti cu grave probleme de sanatate.

Alaturi de Aime Lema, mult timp singurul antrenor de culoare din Estul Europei, Mihailescu a pregatit o surpriza pentru un copil lovit de o afectiune rara.

Totul a pornit de la o postare pe Facebook. Mihailescu si-a invitat urmaritorii sa raspunda unui challenge. A promis la schimb un tricou de-al sau. Castigatorul a fost ales impreuna cu fostul stelist Florin Nita, acum portar la Sparta Praga. Povestea micutului Andrei Petrea i-a emotionat atat pe Mihailescu, cat si pe Aime Lema sau Florin Nita. La el a ajuns tricoul, alaturi de alte cadouri.

Andrei are 14 ani, dar e tintuit la pat si duce o viata departe de normal. Baiatul e ingrijit de bunica lui, intr-un apartament din cartierul Vitan. Familia incearca sa-i asigure cele mai bune conditii, dar posibilitatile parintilor si ale bunicii sunt limitate. Tudorel Mihailescu si Aime Lema l-au vizitat astazi pe Andrei pentru a-i oferi tricoul. Pustiul le-a marturisit ca e stelist, la fel ca tatal sau, si ca viseaza sa primeasca intr-o zi o vizita si din partea lui Man, Coman sau Tanase.
 

A fost gol sau nu la șutul lui Goge? Hai sa vedem cine ghicește! ????????????????⚽ Dau un tricou la sfârșitul concursului!

Publicată de Mihailescu Tudorel pe Miercuri, 11 noiembrie 2020
VIDEO PROTVPLUS.RO

Americanii stau la coadă pentru ajutoare. SUA trec prin cea mai gravă criză de sănătate publică de la gripa spaniolă
BRAT

Modifică setările cookies