Gardos si Tatu, out tot anul! Cum a distrus ruperea de Ghencea sanatatea jucatorilor Stelei!

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Noiembrie 2011, 12:09

	Gardos si Tatu, out tot anul! Cum a distrus ruperea de Ghencea sanatatea jucatorilor Stelei!

PROSPORT / Steaua nu pleaca in deplasari, pleaca la razboi! Stelistii cad mai rapid ca soldatii pe front si ruperea de Ghencea devine o problema foarte serioasa.

Dincolo de ruperea de istorie, de indepartarea galeriei, Steaua s-a rupt si de cel mai important lucru pentru fotbalisti: baza de pregatire. Acest lucru a fost ignorat pana acum, insa odata cu accidentarile tot mai dese lot, incep sa apara tot mai multe semne de intrebare.

Jucatorii Stelei trec printr-un chin de cand s-au mutat din Ghencea. Dorm in 3 paturi diferite in zile consecutive, singurul lor tratament este facut prin jacuzii, unde ei singuri pun galeti de gheata ca apa sa fie cat mai rece, iar Ilie Stan a renuntat la preparator fizic ocupandu-se singur de acest aspect, scrie ProSport.

Orele petrecute pe drumuri, intre Mogosoaia, deplasari, sali de antrenament si vestiare diferite si faptul ca nu exista timp si loc pentru o recuperare corecta a muschilor, au inceput sa afecteze grav sanatatea jucatorilor.

Gardos s-a rupt in min 1 cu Maccabi, Tatu a rezistat jumatate de repriza, Dorinel Popa s-a operat la meninsc, Gabi Matei va reveni in 2012, iar Prepelita si Radut au avut probleme musculare in tot acest sezon, cateva motive pentru care Steauaa trebuie sa se gandeasca serios daca indepartarea de Ghencea mai este o afacere atat de profitabila.
 

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT