Ganea: "Mi-ar fi placut sa particip la Dansez pentru tine, mai ales daca era Mudura in juriu!"

"LA MINE IN FAGARAS SE JOACA DOAR INVARTITA!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Septembrie 2007, 10:37
Data actualizarii: Marti 11 Septembrie 2007, 10:37

Atacantul lui Poli Timisoara, Ionel Ganea, nu conteneste sa atraga atentia asupra sa. Recent, Ganea a fost invitat sa participe la megaconcursul "Dansez pentru tine", care a facut furori printre telespectatori. Atacantul a fost incantat de idee, deoarece ar fi avut ocazia sa indeplineasca visurile unor oameni aflati in dificultate, insa antrenorul Dusan Uhrin s-a opus.
"La mine, in Fagaras, se joaca doar "invartita". Nu ma pricep eu asa de mult la dansuri sportive, dar m-as fi antrenat din greu si as fi facut fata. Iftimoaie cum a reusit?!", s-a confesat atacantul. "Imi place foarte mult sa dansez, mai ales pe muzica disco", a mai povestit acesta.
Fotbalistul a fost remarcat de sotia sa in discoteca. "Jucam la ICIM Brasov atunci si ea statea pe strada unde ieseam eu la "ocazie". Ii placea de mine pentru ca eram cracanat. Ne-am intalnit apoi la discoteca si am invitat-o la dans. Apoi, un an mai tarziu, ne-am casatorit", a spus Ganea pentru Cancan.
"Domnul Iancu a fost de acord, dar nu a vrut antrenorul, pentru ca nu as mai fi avut timp de antrenamente. Dar mi-ar fi placut sa particip, mai ales daca il invitau si pe Mudura. Ori sa danseze, ori sa faca parte din juriu", s-a amuzat Ganea.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies