Prinde viteză în tehnologie cu noile sezoane iLike IT și Superspeed la PRO TV!

ProTV iLike IT SuperSpeed Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 11:42
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 11:46

iLike IT, cea mai urmărită emisiune de tehnologie din România,  revine mâine, 11 februarie, de la ora 10:00, cu un nou sezon. Iulia Ionescu și Marian Andrei vor fi cei care le vor oferi telespectatorilor toate informațiile și noutățile momentului în materie de gadget-uri. Cele mai importante momente de la cel mai mare târg de tehnologie, CES 2023, din Las Vegas, cele mai performante telefoane, dar și Tennis Clash, jocul săptămânii, toate acestea se vor vedea în prima ediție a acestui sezon.

Telespectatorii emisiunii vor putea afla care sunt atât inovațiile momentului din domeniul tehnologiei, cât și cele mai inedite și ambițioase gadget-uri: „Cum se raportează tehnologia la provocările planetei? Este întrebarea la care au încercat să răspundă cei peste 3.000 de expozanți prezenți anul acesta la CES 2023, cel mai important târg de tehnologie din lume. A fost cea mai mare ediție din ultimii 3 ani. Nu au lipsit inovațiile medicale, mașinile viitorului, jucăriile inteligente sau tehnologiile pentru Metavers. Le vedeți pe toate, sezonul acesta, la iLike IT”, spune Iulia Ionescu.

Tot sâmbăta aceasta, de la ora 10:30, Costin Giurgea turează motoarele la maximum într-un nou sezon Superspeed la PRO TV, cea mai urmărită emisiune auto din România. 

„Suntem back in business! Am fost plecați în vacanță, s-a filmat mult și pe meridiane diferite. Avem super mașini, partea aceasta inspirațională este acoperită foarte bine. Avem celebrități care vin să conducă mașini în emisiune. Desigur, avem și sfaturi pentru achiziționarea unei mașini”, a spus Costin Giurgea care, alături de colegii săi Andrei Știrbu și Andrei Crăciun, a pregătit un super sezon. 

Porția săptămânală de informație despre tehnologie și autovehicule este în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, la iLike IT și de la 10:30, la Superspeed la PRO TV. Emisiunile sunt disponibile și pe VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!