Ganea, impresionat de evoluția unui jucător al FCSB-ului! Fotbalistul de care vecampioana nu se poate despărți: „Indispensabil!”

Ionel Ganea adrian sut Darius Olaru FCSB Superliga Ionel Ganea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 10:26
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 10:35

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața campioanei CFR Cluj și s-a apropiat la șase puncte de ardeleni, lideri în clasamentul Superligii.

Ionel Ganea a susținut că un mare merit pentru victoria vicecampioanei l-a avut și mijlocașul defensiv Adrian Șut, care a făcut un joc foarte bun și a legat jocul echipei la centru.

Un alt fotbalist de la FCSB remarcat de Ionel Ganea a fost Darius Olaru, despre care fostul internațional român a susținut că este jucător de care vicemcapioana nu se poate despărți.

Ganea, impresionat de evoluția lui Șut cu CFR Cluj

„FCSB a funcționat foarte bine în zona mediană (n.r. - Adrian Șut). Trebuie să remarcăm jocul lui Șut, a făcut un meci foarte bun. Se vorbește foarte puțin despre el, dar astăzi a făcut un joc bun, a recuperat foarte multe mingi, a legat mereu jocul, a recuperat pe mingea a doua. Foarte util la mijlocul terenului.

Este un jucător indispensabil (n.r. - Darius Olaru), aleargă foarte mult, are capacitate mare de efort, apare foarte bine în zona de finalizare, dă pase și centrări foarte bune. Foarte bun jucător”, a spus Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

FCSB s-a impus în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în Superligă. CFR Cluj, care a câștigat de două ori în deplasare, în primele sale partide din 2023, a pierdut ultimele două meciuri jucate acasă, cu FC Hermannstadt (2022) şi FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!