Universitatea Craiova Galeria Universității Craiova Superliga

Galeria Universității Craiova revine din grevă și va fi prezentă la meciul cu FCU Craiova!

Universitatea Craiova - FCU Craiova e sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 17:58
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 17:57

Galeria Universității Craiova a ieșit din grevă, după ce Peluza Nord nu a făcut deplasarea la meciul cu Rapid București, în semn de protest că Mihai Rotaru, patronul oltenilor, îl susține pe Corneliu Papură.

Galeria Universității Craiova revine din grevă și va fi prezentă la meciul cu FCU Craiova!

Galeria Universității Craiova a emis un comunicat pe rețelele social media în care a subliniat faptul că suporterii vor fi prezenți la derby-ul cu FCU Craiova de sâmbătă seară.

„Sâmbătă lăsăm deoparte orice nemulțumiri și ne vedem pe stadion contra inamicilor numărul unu ai Științei. Revenim cu detalii în curând”, au scris cei de la Peluza Nord Craiova pe Facebook.

La meciul cu Petrolul Ploiești (1-3), fanii Universității Craiova i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, cel care ocupă funcția de „principal” la gruparea din Bănie. Atunci, Peluza Nord anunțase că în cazul în care Mihai Roaru nu va numi un antrenor, nu se va mai prezenta la partidele clubului.

Fără galerie la meciul cu Rapid, Universitatea Craiova a suferit o înfrângere usturătoare în a 14-a etapă din sezonul regulat al Superligii României (0-2). 

Alexandru Crețu chiar a premeditat cât de dificilă va fi partida oltenilor în Giulești, fără sprijinul suporterilor: „Fără suporteri va fi greu. Indiferent cum sunt ei în tribună, sunt alături de noi și îi simțim aproape, pot schimba soarta echipei.

Consider că suporterii, galeria mai ales, trebuie să fie lângă echipă și culorile clubului indiferent de rezultate, de cum arată echipa.

Noi le oferim respect cât putem, ei au dreptul să ne judece dar eu cred că ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul. Noi vom pleca, ei vor rămâne”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!