Manchester City Arabia Saudita Kevin De Bruyne Anglia Kevin de Bruyne

Manchester City i-a fixat prețul lui KDB, după ce a ratat podiumul la Gala Balonului de Aur

Kevin De Bruyne (32 de ani) se află la Manchester City din august 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 17:09
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 17:08

Cotat la 70 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Kevin De Bruyne mai are contract cu echipa de pe „Etihad” până la finele sezonului 2024/25.

Manchester City i-a fixat prețul lui KDB, după ce a ratat podiumul la Gala Balonului de Aur

Starul belgian a terminat pe locul patru la Gala Balonului de Aur. Ediția 2023 a fost câștigată de Lionel Messi. Pe a doua poziție s-a situat Erling Haaland, iar podiumul a fost completat de Kylian Mbappe.

Potrivit Transfer News Live, care a citat Football Insider, oficialii ligii din Arabia Saudită îl vor pe Kevin De Bruyne, iar Manchester City i-ar fi fixat prețul la 50 de milioane de lire sterline (57.2 milioane de euro) starului belgian.

De când a ajuns la echipa „cetățenilor”, Kevin De Bruyne a bifat 358 de apariții pentru Manchester City, a reușit să marcheze 96 de goluri și să paseze decisiv în 153 de situații, în aproape 27 de mii de minute petrecute în echipamentul clubului.

Anul lor! Câți jucători de la Manchester City s-au încadrat în TOP 10 la câștigarea Balonului de Aur

În cadrul Galei Balonului de Aur, nu mai puțin de cinci jucători de la Manchester City s-au regăsit în primii 10 la câștigarea marelui trofeu. Erling Haaland a ocupat cea mai bună poziție, locul doi, în spatele lui Lionel Messi, care a câștigat al optulea Balon de Aur din carieră.

  • Erling Haaland - Locul 2
  • Kevin De Bruyne - Locul 4
  • Rodri - Locul 5
  • Julian Alvarez - Locul 7
  • Bernardo Silva - Locul 9

De la Manchester City, au mai apărut în cei 30 de fotbaliști nominalizați Ruben Diaz, care a ocupat chiar ultimul loc, și Josko Gvardiol, locul 25. Croatul a fost adus vara asta de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!