Alexandru Cretu Universitatea Craiova Superliga Alexandru Crețu, jucător la Universitatea Craiova/sursa foto: Imago

Alexandru Crețu, reacție neașteptată față de galeria Universității: "Trebuie să fie lângă echipă indiferent de rezultate"

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere drastică în etapa a 13-a din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 18:02
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 18:11

Oltenii au fost învinși, pe teren propriu, de Petrolul Ploiești, scor 1-3, iar pe tot parcursul meciului, în care echipa din Bănie nu a arătat nimic, fanii i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, cel care ocupă funcția de "principal". 

Reacția lui Alexandru Crețu la decizia galeriei Universității

Peluza Nord a Universităţii Craiova a anunţat că, dacă Mihai Rotaru nu numeşte un antrenor, nu se va mai prezenta la meciuri, primul fiind duelul cu Rapid, din Giulești.

"După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva.

Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa. Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti. Ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Urmând ca meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului! Suporterii şi istoria merită mai mult respect", au transmis suporterii olteni.

Înaintea meciului din etapa a 14-a, dintre Rapid și Universitatea Craiova, Alex Crețu a vorbit despre decizia galeriei, în cadrul unei conferințe de presă.

"Fără suporteri va fi greu. Indiferent cum sunt ei în tribună, sunt alături de noi și îi simțim aproape, pot schimba soarta echipei.

Consider că suporterii, galeria mai ales, trebuie să fie lângă echipă și culorile clubului indiferent de rezultate, de cum arată echipa.

Noi le oferim respect cât putem, ei au dreptul să ne judece dar eu cred că ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul. Noi vom pleca, ei vor rămâne", a spus jucătorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!