Vladimir Putin bannere fcsb farul FCSB Ucraina Superliga

GALERIE FOTO Galeria lui FCSB, mesaj împotriva lui Vladimir Putin la meciul cu Farul. Bannerele afișate

FCSB - Farul Constanța se joacă acum, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 21:28
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 21:29

Înaintea partidei, pe tabela de pe Arenei Naționale a apărut drapelul Ucrainei, în semn de solidaritate cu evenimentele care se petrec în această perioadă în țara vecină.

Galeria lui FCSB, mesaj împotriva lui Vladimir Putin 

Galeria celor de la FCSB a afișat și două bannere în contextul războiului dintre Ucraina și Rusia. "STOP WAR" (Opriți războiul) și "F*CK PUTIN" au scris fanii bucureștenilor.

Astăzi, suporterii din Peluza Nord FCSB au organizat o acțiune prin care au strâns alimente și diverse ajutoare pentru refugiații din Ucraina, iar Mihai Stoica a oferit detalii despre modul în care va fi folosită baza de pregătire a clubului în următoarea perioadă.

"Un gest frumos pe care îl face Peluza Nord. Suntem și noi alături de noi, chiar e nevoie să ne unim forțele când se întâmplă nenorociri ca cea de acum. Baza noastră e deschisă de mâine pentru refugiați. Ar fi vrut să vină chiar și jucătorii, dar, având în vedere că peste câteva ore e meciul, n-aveau cum să vină. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia, dăm în alta, dar, până la urmă, trebuie să iasă și soarele pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii s-au alăturat tot timpul celor care au avut nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient, chiar acum s-a terminat un cămin, își așteaptă oaspeții. În mod normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi, iar cei care vor veni vor locui în căminul care n-a fost călcat de nimeni", a spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!