Galeria i-a dat "galben" lui Talpan! Mesajul afisat de suporterii Stelei la primul meci al sezonului

Autor: Sport.ro
Duminica 26 August 2018, 09:33

Conflictul izbucnit saptamana aceasta in interiorul clubului CSA Steaua s-a lasat cu un mesaj de avertisment din partea suporterilor.

Razboiul intern de la CSA Steaua, iesit la suprafata dupa o serie de declaratii facute zilele trecute de juristul Florin Talpan, s-a lasat cu un banner de avertisment din partea galeriei, la primul meci din noul sezon de Liga a 4-a.

"Indiferent de functia in care sunteti pusi, jos labele de pe Lacatus!"

Intr-un interviu acordat publicatiei Fanatik, Talpan i-a cerut lui Marius Lacatus sa plece de la echipa, pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul din sezonul trecut.

Ulterior, Talpan a revenit si a spus ca nu este suparat pe Lacatus, ci pe oamenii din conducerea clubului, in frunte cu colonelul Petrea.

Ce a declarat Florin Talpan in Fanatik:

"Cei din conducere, nu stiu exact cine, dar sper sa se afle de catre organele abilitate, au adus un alt jurist si i-au scos din contractul lui Lacatus clauzele sale de obiectiv. Va dati seama ce a putut sa se intample la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a facut ca Marius Lacatus sa scape de demitere, dar eu ii cer acum sa plece. Daca are demnitate trebuie sa plece si el si Iovan, dar mai bine spus trebuie sa plece toti cei care aveau obiectiv promovarea."

CSA Steaua a invins Carmen Bucuresti cu 3-0, in prima etapa din noul sezon de Liga a 4-a.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies