Galca nu a mai rezistat si a rabufnit la adresa conducerii! "Eu nu pot sa fac echipa sa joace altfel! Au plecat jucatorii cheie"

Galca nu a mai rezistat si a rabufnit la adresa conducerii! "Eu nu pot sa fac echipa sa joace altfel! Au plecat jucatorii cheie"

Steaua 1-2 Otelul | Antrenorul campioanei face fata cu greu presiunii ce se afla pe umerii sai.

Costel Galca a rabufnit pentru prima data la adresa conducerii dupa infrangerea de pe teren propriu cu Otelul Galati.

Acesta a declarat ca ii este greu sa faca echipa sa joace altfel dupa ce a pierdut cei mai buni oameni in iarna. Steaua a ales sa se desparta de Sanmartean, Szukala si Keseru.

Primii doi se aflau in ultimele 6 luni de contract insa au fost cedat mai repede la Al Ittihad, echipa lui Victor Piturca, in timp ce Keseru, golgheterul campionatului, a fost vandut la Al Gharafa.

Steaua a pierdut astfel cei mai importanti oameni din echipa, coordonatorul, golgheterul si fundasul central, Szukala avand reusite si pe faza ofensiva a Stelei.

Galca s-a plans la finalul meciului cu Otelul de situatia creata la club prin plecarea celor 3 in iarna. Tehnicianul Stelei a spus ca isi doreste sa scoata echipa din criza insa ii este greu pentru ca a ramas fara cei mai buni oameni:

"Keseru era un golgheter, Sanmartean era un pasator foarte bun, Szukala ne ajuta mult, pe linia de fund. Sunt pierderi mari pentru noi. Conteaza enorm. Au plecat jucatori cheie! Eu nu pot ca in cateva luni sa fac echipa asta sa joace altfel! Nu pot!", a spus Galca dupa meci.

Are dreptate Galca? (5961 voturi)
 
Da, Gigi e de vina pentru ce se intampla. Ce sa faca Galca daca a ramas fara cei mai buni jucatori?
50.43%
3006 voturi
 
Nu, el e antrenor si trebuie sa se descurce oricum.
19.12%
1140 voturi
 
Nu sunt nici Gigi nici Galca de vina ci jucatorii. Ei sunt in teren!
30.45%
1815 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies