Costel Galca Steaua Superliga

Galca ii cere intariri lui Becali: "Avem nevoie de un om in conducere!" Antrenorul Stelei, nemultumit de comunicarea de la club!

A cerut transferuri, i-au venit intariri neasteptate. Costel Galca ii cere acum si un manager lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:34
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:45

Galca spune ca Steaua are nevoie de un om care sa se ocupe de comunicarea cu suporterii, prin intermediul presei.

"Mi-ar fi placut sa fie o persoana in club care sa iasa si sa vorbeasca, cum era Mihai Stoica inainte, care sa vorbeasca si sa lamureasca diverse chestiuni."

"Nu e normal sa iasa antrenorul de fiecare data, sper ca totusi cineva sa iasa si sa vorbeasca. Sper sa vina o persoana pe acest post. Avem oameni, dar trebuie constant unul care sa iasa in fata si sa spuna ce se intampla la club."

"Nu pot iesi eu in fiecare zi sa vorbesc pe la televiziuni, radiouri, plus ca n-ar mai avea efect", a spus Galca la conferinta de presa de azi.

"Nu l-am cerut decat pe Breeveld"

"Lemnaru ... ce a aparut in ziar e real, am vorbit cu el, sunt un om direct, cautam al tip de atacant dar i-am zis ca daca a venit are aceleasi sanse ca si ceilalti colegi. Trebuia sa vina un alt tip de atacant, nimic mai mult, ne trebuia ceva cu mai multa viteza, cu alt tip de joc. Lemnaru mi-a zis ca vrea sa plece in ziua in care s-a accidentat."

"S-au adus jucatori, nu neaparat jucatorii pe care ii voiam eu, eu nu am adus jucatori, din toti jucatorii veniti la Steaua doar Breeveld e ce am vrut, din trei jucatori pusi pe lista. Rusescu nu intra in discutii initial dar nu am zis ca nu il doresc, apoi mi-au zis ca vine Rusescu, foarte bine, a lucrat in Spania si Portugalia doi ani si acolo sunt alte metode", a mai spus antrenorul Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies