Galca recunoaste ca nu el face transferurile la Steaua: "Am vrut 3 jucatori, a venit doar Breeveld! Pe restul nu i-am adus eu"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:29
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:34

Antrenorul Stelei a recunoscut un lucru stiut de ani de zile. La Steaua, transferurile sunt facute de Gigi Becali, nu de antrenor.

Costel Galca a dezvaluit ca a fost adus un singur jucator din cei doriti de el: Breeveld, de la Pandurii. Restul transferurilor au fost facute la comanda patronului, Gigi Becali.

"Lemnaru ... ce a aparut in ziar e real, am vorbit cu el, sunt un om direct, cautam al tip de atacant dar i-am zis ca daca a venit are aceleasi sanse ca si ceilalti colegi. Trebuia sa vina un alt tip de atacant, nimic mai mult, ne trebuia ceva cu mai multa viteza, cu alt tip de joc. Lemnaru mi-a zis ca vrea sa plece in ziua in care s-a accidentat.

S-au adus jucatori, nu neaparat jucatorii pe care ii voiam eu, eu nu am adus jucatori, din toti jucatorii veniti la Steaua doar Breeveld e ce am vrut, din trei jucatori pusi pe lista. Rusescu nu intra in discutii initial dar nu am zis ca nu il doresc, apoi mi-au zis ca vine Rusescu, foarte bine, a lucrat in Spania si Portugalia doi ani si acolo sunt alte metode.", a spus Costel Galca la Sport.ro

Jucatorii veniti la Steaua in aceasta vara:

Arlauskis - portar
Tosca - fundas stanga
Luchin - fundas central/dreapta
Papp - fundas central/dreapta
Bourceanu - mijlocas la inchidere
Breeveld - mijlocas la inchidere
Rusescu - atacant
Lemnaru - atacant

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!