Nationala

FRF isi cere scuze pentru umilintele nationalelor de tineret! Mesajul Federatiei dupa 0-6 cu Anglia si 0-8 cu Germania

Federatia a postat un mesaj oficial pe site-ul FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 12:48
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:04

FRF a emis un comunicat oficial pe site-ul frf.ro, prin care isi cere scuze in fata suporterilor pentru rezultatele obtinute de echipele de tineret ale Romeniei, care au fost invinse cu 6-0 si 8-0 in ultima perioada.

Citeste mai jos comunicatul FRF:

Federatia Româna de Fotbal isi cere scuze fanilor fotbalului românesc pentru doua dintre rezultatele echipelor de juniori si tineret din ultima perioada. Partida amicala Anglia U20 – România U19 6-0 si ultimul meci din grupa preliminara al nationalei de tineret, Germania U21 – România U21 8-0, reprezinta esecuri categorice si suntem siguri ca au produs suporterilor o dezamagire uriasa.

Nu cautam argumente care sa acopere evidenta acestor scoruri, dar trebuie sa va asiguram de faptul ca, folosirea unei generatii de fotbalisti cu un an mai tânara decât adversarul, atât in partida din Anglia cât si in cea din Germania, au fost riscuri asumate de Federatia Româna de Fotbal.

Consideram ca, la nivel U19, doar testarea in fata unor adversari de calibru ne poate pregati cu adevarat pentru turneul de calificare la Campionatul European care se va desfasura in octombrie 2014 si pentru urmatoarele actiuni oficiale.

in acelasi timp, la nivel U21, folosirea cu precadere a unor fotbalisti cu un an mai tineri, si la 2-1 cu Italia, si la 4-3 cu Muntenegru, si in infringerea cu Germania, are menirea de a pregati, pe finalul unei campanii preliminare compromise, nucleul cu care sa putem aborda calificarile viitoare la Campionatul European.

Avem rabdare si incredere, ceea ce asteptam de la toti suporterii fotbalului românesc. Pentru a construi un viitor solid, nu putem trata superficial niciun moment din prezent!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!