Galca a cerut transferuri, Steaua e gata sa dea asaltul. Anuntul facut despre viitoarele mutari si situatia lui Keseru si Tucudean

Galca si Argaseala se vor intalni dupa primul cantonament al iernii pentru a trage primele concluzii si a stabili lista de transferuri in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 13:51
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 13:57

Valeriu Argaseala spune ca se va intalni cu Galca sa stabileasca prioritatile iernii in privinta transferurilor. Keseru are sanse sa plece in Golf. Astana pregateste 4 milioane de euro pentru Steaua si 2 milioane de euro salariu pe an:

"In acest moment nu avem nicio noutate despre Keseru. Ieri am fost sunat de impresarul lui Keseru si mi-a spus ca este in contact cu cativa impresari din Golf care spun ca vor trimite un mandat pentru jucator."

Argaseala spune ca Tucudean este o varianta reala pentru Steaua, dar nu il va aduce decat daca cineva va pleca:

"Discutia legata de Tucudean este reala, dar trebuie sa ne gandim ca lotul nu poate fi marit doar de dragul de a mai lua un jucator, cu toate ca tinta este intarirea echipei pentru accederea in Grupele Champions League. In aceeasi masura, preconizata de LPF, este sa ne aliniem normelor UEFA, care prin prisma fair play-ului financiar, ar dori sa limiteze numarul de jucatori din lot pentru a nu creste nejustificat volumul de salarii in bugetul cluburilor."

Presedintele Stelei sustine ca nu "vaneaza" in mod special fosti jucatori de la Dinamo ca sa-i aduca in Ghencea:

"Luam in calcul orice jucator care s-ar potrivi pe profilul Stelei si este un jucator foarte bun. Un jucator gen Gabi Tamas este unul dintre jucatorii de baza sau pana la accidentare era convocat la nationala. Cu Grecia a fost declarat cel mai bun. Un jucator de talia lui, dupa ce a fost operat, la 2 luni si jumatate, era apt sa intre in teren, dar medicii i-au spus ca nu are voie, pana cand ligamentul nu e asimilat de organism, nu poate fi privit ca un jucator care vine de la Dinamo si nu poate sa joace la Steaua. De ce? Steaua face performanta, vrea sa faca in Champions League si cauta jucatorii cei mai buni. Sunt si exemple europene. El a acceptat acest lucru cautand performanta. A declarat, fara sa jigneasca pe nimeni, ca singura echipa la care se poate face performanta in Romania este Steaua."

"Nu sa va spun contractul lui Tamas, dar este decent si pentru asta vreau sa ii multumesc, pentru ca el a inteles ca intrarea in circuitul fotbalului nu inseamna automat niste pretentii pe care ar fi putut sa le aiba. Caracterul la negocieri mi-a aratat ca este un tip realist."

"Ca numar de jucatori, noi avem pentru doua echipe, dar Galca s-a referit ca noi ar trebui sa imprumutam sau sa dam niste jucatori si sa luam alti jucatori. Asta probabil ca dupa acest prim cantonament o sa tragem niste concluzii si o sa avem niste discutii", a declarat Argaseala la Sport.ro

Modifică setările cookies