"Mie nu-mi suna deloc bine asta cu FCSB! Niciodata nu va fi Steaua!" Anuntul alarmant facut de Lacatus dupa scandalul MARCA

Lacatus nu crede ca FCSB poate inlocui Steaua. Nu ii suna deloc bine ceea ce se intampla acum in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 10:42
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 10:51

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Marius Lacatus spune ca FCSB nu va fi niciodata Steaua si spera ca situatia sa se remedieze.

"Nu inteleg nimic din ce se intampla. Stiu ca a avut loc intre Argaseala si cei de la CSA. Au cazut de acord in ceea ce priveste sigla si culorilor pentru o perioada de timp, iar acum am vazut ca practic se va folosi in returul campionatului o alta sigla."

"Important este cum vor reactiona suporterii fata de acest lucru. Nu cred ca vor digera schimbarea siglei si numele echipei. Sunt curios cum vor reactiona. Am vazut reactia unora, ca vin indiferent de sigla si nume si culori."

"Eu cand aud asta cu FCSB... nu imi suna deloc bine. Probabil tot Steaua va ramane pe buzele tuturor suporterilor. Niciodata acest FCSB nu va fi Steaua, echipa de traditie a Romaniei, cu rezultate internationale."

"Nu cred ca Armata isi va face echipa de fotbal, pentru ca nu stiu daca va avea fondurile necesare. Lor le e greu sa-si tina actualele echipe de la club, dar sa faca si o alta echipa, sa inceapa sa urce de la Liga a 3-a.", a declarat Lacatus.

Modifică setările cookies