EXCLUSIV! Singurele conditii in care Gigi Becali NU va vinde Steaua! Ordinul transmis din inchisoare

Dumitru Dragomir a anuntat ca in urmatorii ani Becali ar putea vinde Steaua. Din inchisoare, patronul pune presiune pe club.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 12:13
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 12:28

Profitul este prioritate maxima! Asta este ordinul dat din inchisoare de Gigi Becali. Titlul, Champions League si transferurile jucatorilor de top pe milioane, astea sunt tintele clubului in perioada urmatoare.

Valeriu Argaseala a comentat la Sport.ro anuntul facut de Dragomir, care sustine ca in cativa ani Becali va vinde Steaua. Presedintele Stelei nu infirma pozitia lui Dragomir, dar spune ca este foarte putin probabil ca asa ceva sa se intample:

"Dupa cate stiu eu, si am avut aceste informatii. In momentul in care o societate comerciala merge foarte bine, nu as vedea motivul pentru care ar fi vanduta. Din discutiile pe care le-am avut cu patronul, eu stiu ca atata timp cat societatea este in profit, el va fi tentat sa nu se desparta de echipa."

"Nu stiu pe ce s-a bazat Dragomir care a spus ca in doi-trei ani va vinde echipa. Poate ca o avea informatii pe care noi nu le avem. Dar atat timp cat echipa va castiga titlul si va merge in competitiile europene, nu as vedea un motiv ca aceasta echipa sa fie vanduta"

Dragomir: Becali va vinde Steaua

Steaua i-a adus lui Becali imagine, i-a adus bani, dar i-a adus si necazuri, prin cazul Valiza. Dumitru Dragomir spune ca Gigi Becali nu va mai tine mult de Steaua si ca ar putea chiar s-o vanda.

Fostul sef al Ligii motiveaza aceasta posibila decizie prin dorinta lui Gigi Becali de a avea o stabilitate mai mare. Tunurile imobiliare nu mai au aceeasi forta comparand cu perioada 2000-2007, inainte de criza, iar patronul Stelei ar putea cauta mai multa liniste.

"Gigi si-a facut damblaua. A avut noroc de bani toata viata. Mai da 2-3 tunuri si dupa nu mai are din ce sa construiasca Steaua. Viitorul Stelei va fi ca va fi vanduta de Becali. Nu acum, dar in anii urmatori. Se satura si el de cate necazuri ii da Steaua", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Pentru Gigi Becali, principalul obiectiv in prezent este calificarea Stelei in grupele  Champions League ale sezonul viitor. Ratarea Ligii in acest an a reprezentat o paguba puternica pentru bugetul clubului.

Modifică setările cookies