Liga 1

Gabi Torje, croșeu pentru toate adversarele din Liga 1! Mesajul războinic înaintea meciului cu Rapid

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă din istorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:54
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 10:32

Dinamo - Rapid, meci din etapa a 13-a a Ligii 1, e azi, de la 20:30, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Echipa din ”Ștefan cel Mare” este una dintre codașele campionatului, iar în acest sezon obiectivul realistic este salvarea de la retrogradare. Unul dintre fotbaliștii care a venit să pună umărul la salvarea echipei este gabriel Torje. Acesta a vorbit despre Dinamo, fiind de părere că echipa va redeveni o forță a competiției interne.

„Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist, cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. Dinamo altădată era de temut și toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare.

Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, să câștige, dar cu siguranță vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor, care au fost mereu alături de noi, că trebuie să fie în continuare alături de echipă.

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne motivează mai mult, vrem să învingem echipa care a bătut campioana”, a declarat Torje la conferința de presă.

Modifică setările cookies