FCU Craiova Farul Constanta GABI IANCU Superliga

OFICIAL Gabi Iancu s-a transferat la FCU Craiova

Gabi Iancu (28 de ani), golgheter în campionatul intern în sezonul 2019-2020, a semnat cu FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iulie 2022, 16:18
Data actualizarii: Miercuri 20 Iulie 2022, 16:33

După o perioadă bună la Farul, atacantul a fost vândut în Rusia, la Akhmat Grozny, la începutul anului 2021, însă nu a rezistat decât un singur sezon, revenind sub formă de împrumut la Constanța, în februarie 2022. 

Întors la echipa din Rusia, Gabi Iancu a încheiat socotelile cu cei de la Akhmat și a semnat un contract cu FCU Craiova, echipă antrenată de Marius Croitoru. 

Atacantul de 28 de ani nu a jucat decât în 14 meciuri pentru Akhmat Grozny, trecându-și în cont două reușite. În România, Gabi Iancu a câștigat titul de campion de patru ori - 3 cu FCSB și 1 cu Viitorul Constanța.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Iancu 

Adrian Mititelu e calm. Deocamdată

„Îmi place de Croitoru. Am ajuns la o înțelegere cu el să evite astfel de momente. Sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori, dar nu mai mult. El are spirit de oltean, îmi place. Se mulează pe felul nostru de a fi. Dar, pe lângă faptul că nu dau bine la public, aceste manifestări pot avea și un efect pozitiv asupra echipei”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Digi Sport. 

Înainte de pauza partidei de la Farul Constanța, Marius Croitoru a fost eliminat de arbitrul Iulian Călin, cel mai probabil în urma unor proteste. Cu puțin timp înainte ca antrenorul să vadă cartonașul roșu, Călin dictase un fault pentru Farul, în apropiere de centrul terenului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!