conflictul FCSB - CSA Steaua Gabi Balint Superliga Superliga Gabi Balint

Gabi Balint, categoric în conflictul FCSB - CSA Steaua: „Ei s-au victimizat!”

FCSB a fost pe cale să dispute meciul din a doua etapă a Superligii României cu Dinamo București pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 08:52

În cele din urmă însă partida s-a jucat pe arena „Arcul de Triumf”, după ce negocierile între FCSB și CSA Steaua cu privire la închirierea stadionului din Ghencea au picat cu patru zile înainte de meci.

Gabi Balint, categoric în conflictul FCSB - CSA Steaua: „Ei s-au victimizat!”

Gabi Balint, unul dintre jucătorii care au fost în lotul Stelei București în 1986 la triumful din Cupa Campionilor Europeni, a vorbit despre conflictul FCSB - CSA Steaua și i-a dat dreptate echipei patronate de Gigi Becali!

Fostul mare jucătorul a specificat că la meciul cu CFR Cluj nu se va mai putea impune CSA Steaua în fața FCSB-ului și va fi nevoiă să-i lase să evolueze în Ghencea.

„A fost circul ăsta cu stadionul! Mi-a ajuns! Ei (n.r.- cei de la CSA) au vrut să închirieze, au agreat niște clauze. Cu o zi înainte s-au înțeles. A doua zi urma să vină FCSB-ul să aducă două hârtii (n.r.- bilet la ordin și poliță de asigurare), așa am înțeles.

Dar au venit fără hârtii. Unde e vina FCSB-ului? Au început târziu negocierile, au intrat în criză de timp, nu s-au înțeles... Sunt de acord, nu poți să ceri o asigurare care nu există. Dar ei s-au victimizat... Bă, rezolvați problema! Nu am zis că au acționat corect (n.r.- reprezentanții CSA).

Ei s-au gândit că e un meci de mare risc. Atunci s-au gândit să vină cu niște clauze. Acum, îl vor închiria la meciul cu CFR, că deja se știe. Cine îți fură identitatea când ție ți-a dat-o judecătorul?”, a spus Gabi Balint, potrivit DigiSport.

Gigi Becali pretinde că Talpan va fi dat afară de la CSA Steaua! Ce a spus patronul FCSB

Latifunidarul din Pipera e sigur de faptul că Florin Talpan nu va mai fi juristul „militarilor” și că va fi dat afară. În repetate rânduri, Talpan a scris pe rețelele social media că FCSB ar încerca să „fure” identiatea Stelei.

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării. ‘Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata’. 

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm sau nu intrăm (n.r. FCSB în Ghencea) vreau să îți spun ceva. Intrăm nu intrăm vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!