Mirel Radoi Dan Apolzan Superliga

FRF, gata sa schimbe regulile dupa cazul Radoi! Seful scolii de antrenori vrea ca BAC-ul sa nu mai fie cerinta obligatorie!

Dan Apolzan vrea ca regulamentul de inscriere la scoala de antrenori sa fie modificat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 11:47
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 12:06

Radoi nu are diploma de BAC si nu a putut sa se inscrie la scoala de antrenori din cadrul FRF. Antrenorul "sub acoperire" de pe banca Stelei va urma cursurile scolii de la Chisinau pentru a putea sa isi obtina licenta Pro.

Dan Apolzan spune ca regulile scolii din Moldova, dar si cele de la fabrica de super antrenori de la Coverciano, ar trebui sa fie preluate si in Romania.

In viitorul apropiat, BAC-ul ar putea sa nu mai fie cerinta obligatorie la examenul de admitere la scoala din cadrul FRF.

"Daca nu se cere nici la Coverciano, atunci ar putea sa nu se mai ceara nici la noi. M-am intalnit cu Radoi inainte sa aleaga scoala de antrenori de la Chisinau si m-a intrebat <<Va suparati ca ma duc acolo?>> Nu am nicio problema cu asta, oricum Radoi va face tot 5-6 ani de scoala si in Moldova.", a spus Dan Apolzan.

Radoi: "Merg la cursuri la Chisinau"

"Este adevarat ca voi urma cursurile Scolii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales intre Moldova si Scoala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat sa merg la Chisinau, deoarece este mai aproape de casa, in timp ce in Italia se schimba in mod constant orasul in care se tin cursurile si mi-ar fi luat mai mult timp sa ma deplasez. In plus, la cele doua Scoli, diploma de Bacalaureat reprezinta doar un criteriu de punctaj, nu si unul obligatoriu."

"Nu fac nimic ilegal, astfel ca nu mi se pare normal sa se vorbeasca despre compicitati. Se poate verifica acest lucru, iar Federatia Romana de Fotbal si Federatia Moldoveneasca de Fotbal pot confirma faptul ca nu am avut niciodata intentia de a ascunde ceea ce fac. Daca sunt o persoana care nu obisnuieste sa faca publice toate actiunile sale, nu inseamna ca le ascund. Nu pacalesc pe nimeni si nici nu am intentia de a o face! Doresc doar sa urmez cursurile unei scoli de antrenori si sa obtin licentele necesare pentru a practica aceasta meserie", spune Radoi in comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului Steaua.

Modifică setările cookies