"Au crezut ca aduc un nou Piovaccari!" Cum e caracterizat varful adus de Steaua ca sa o califice in Liga Campionilor

Tade e caracterizat de fostul sau antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 11:18
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 11:22

Tade e caracterizat de fostul sau antrenor de la CFR Cluj, Petre Grigoras, care spune ca francezul nu se adapteaza la Steaua pentru ca nu are calitatile necesare pentru a intra in combinatii cu mijlocasii rapizi ai Stelei.

Acesta considera ca Tade e sub Gnohere, varful lui Dinamo care face "ravagii" in acest inceput de campionat. Motivul este simplu, Tade nu inscrie in timp ce Gnohere e pe val.

"Ghnohere nu se compara cu Tade. La un varf de atac asta face diferenta, unul marcheaza iar altul nu. Il respect mult pe Tade pentru ca e extrem de muncitor si un profesionist, dar nu il da tehnica afara din casa. Pentru Tade e mai greu sa joace la Steaua, nu e combinativ, cand ii ai pe Adi Popa, Chipciu, Hamroun sau pe Kharja... e normal sa nu fii atat de receptiv si pe faza. Cred ca nu ii convine acest stil de joc, de aceea la CFR dadea randament. Cand a dat multe goluri juca altceva.

Chipciu si Kharja pot da pasa decisiva la Steaua, cum o facea Sanmartean. Tade e pe forta, are nevoie de spatii. Steaua a mai avut un jucator de genul asta, pe Piovaccari, dar el s-a adaptat mult mai repede. Cred ca s-au gandit ca iau un jucator ca el si dau lovitura, el are calitati dar acum asta e nivelul lui.", a spus Petre Grigoras la Sport.ro

CITESTE SI

Modifică setările cookies