Grupe

Reactia lui Mourinho cand l-a revazut pe Casillas! Replica portarului a venit imediat dupa meci! Cum a ras de Mourinho pe Twitter

In seara in care a stabilit recordul de prezente in UEFA Champions League, Iker Casillas l-a reintalnit pe Mourinho, omul care l-a transformat dintr-un idol, intr-o simpla rezerva pe Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 10:59
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2015, 11:27

Jose Mourinho a povestit la finalul meciului ca intalnirea cu Iker Casillas a fost una normala, "de oameni civilizati", chiar daca intre cei doi exista tensiuni de pe vremea in care au lucrat impreuna la Real Madrid.

Mourinho a fost omul care l-a transformat pe Casillas dintr-un idol, intr-o simpla rezerva pe Bernabeu.

"Casillas? Nu s-a intamplat nimic deosebit. Ne-am salutat si ne-am urat multa bafta, ca doua persoane educate. Am lucrat impreuna timp de trei ani. Au fost si momente fantastice si momente mai dificile", le-a spus Mourinho jurnalistilor.

Replica lui Casillas a venit pe contul oficial de Twitter. Noul goalkeeper al lui FC Porto a postat o caricatura in care el este purtat pe brate de nume legendare din istoria UEFA Champions Legue, precum Kahn, Van der Saar sau Peter Schmeichel, in timp ce Mourinho e turbat de furie intr-o colt al imaginii.

Record! Casillas, cele mai multe prezente in Champions League

Portarul transferat la FC Porto in aceasta vara a bifat in meciul cu Chelsea a 152-a prezenta in Champions League, performanta cu care l-a intrecut pe Xavi, detinatorul recordului pana acum.

Casillas e peste nume de legenda din fotbalul mondial precum Raul sau Ryan Giggs, care s-a retras la 40 de ani de pe teren.

TOP 4
1 Iker Casillas 152 meciuri
2 Xavi 151
3 Raul 142
4 Giggs 141


Modifică setările cookies