Malcom Edjouma FCSB Franta Gigi Becali Toulouse Superliga

Francezii speră să transfere un jucător de la FCSB: "Becali cerea 5 milioane în vară, acum vrea 1,5!"

Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, ar putea pleca de la formația bucureșteană în această iarnă, conform unor declarații recente oferite de Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:40
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:38

Pe 1 decembrie, Becali anunța că a primit o ofertă de un milion de euro din partea clubului maghiar MOL Fehervar, însă finanțatorul de la FCSB transmitea că a solicitat o sumă ceva mai mare și "sunt șanse 90% ca transferul lui Edjouma să se facă".

Malcom Edjouma, din nou în atenția lui Toulouse?

Între timp, MOL Fehervar ar fi abandonat transferul lui Malcom Edjouma, alegând o altă variantă, pe mijlocașul Tobias Christensen (22 de ani), de la formația norvegiană Valerenga.

Totuși, de Edjouma sunt interesate și alte echipe, iar site-ul francez Les Violets, care a scris și în vară despre interesul lui Toulouse pentru fotbalistul lui FCSB, lasă de înțeles că negocierile s-ar putea reula, având în vedere că Gigi Becali și-a redus semnificativ pretențiile.

"În august, George Becali cerea 5 milioane de euro, atât cât era clauza jucătorului. Desigur, Damien Comolli (n.r - președintele lui Toulouse) nu a putut oferi această sumă, așa că a optat pentru împrumutul cu drept de cumpărare al lui Theocharis Tsingaras. De atunci, Edjouma a continut să performeze în campionat, având 3 goluri și 3 pase decisive în 16 meciuri, dar și în Conference League, unde a înfruntat West Ham și Anderlecht.

În această iarnă, plecarea lui de la FCSB este posibilă. Curtat într-o vreme și de Schalke 04, pentru Edjouma a venit o ofertă de 1 milion de euro de la MOL Fehervar. George Becali a cerut cu 500.000 de euro în plus și se pare că maghiarii au încheiat discuțiile și s-au îndreptat către Tobias Christensen, pentru o mutare de aproximativ 850.000 de euro.

Această informație nu îl va nemulțumi pe Edjouma, care nu părea dispus să plece în Ungaria. O situație ingrată pentru cel care aproape revenise acasă în vară. Va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaș în iarnă?", a scris sursa citată.

  • Toulouse este orașul din Franța în care Malcom Edjouma s-a născut. Acolo a făcut și o parte a junioratului (2008-2013)
  • Toulouse FC ocupă locul 12 în Ligue 1 după 15 etape din actualul sezon, cu 16 puncte acumulate

Malcom Edjouma (26 de ani) joacă la FCSB din februarie 2022, după ce a fost cumpărat de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Până acum, francezul a strâns 41 de meciuri și 7 goluri.

  • 27 de meciuri, 5 goluri și 3 pase decisive a reușit Edjouma la FCSB în acest sezon
  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Edjouma, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!