Francezii speră să transfere un jucător de la FCSB: "Becali cerea 5 milioane în vară, acum vrea 1,5!"

Malcom Edjouma FCSB Franta Gigi Becali Toulouse Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:40
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 13:38

Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, ar putea pleca de la formația bucureșteană în această iarnă, conform unor declarații recente oferite de Gigi Becali.

Pe 1 decembrie, Becali anunța că a primit o ofertă de un milion de euro din partea clubului maghiar MOL Fehervar, însă finanțatorul de la FCSB transmitea că a solicitat o sumă ceva mai mare și "sunt șanse 90% ca transferul lui Edjouma să se facă".

Malcom Edjouma, din nou în atenția lui Toulouse?

Între timp, MOL Fehervar ar fi abandonat transferul lui Malcom Edjouma, alegând o altă variantă, pe mijlocașul Tobias Christensen (22 de ani), de la formația norvegiană Valerenga.

Totuși, de Edjouma sunt interesate și alte echipe, iar site-ul francez Les Violets, care a scris și în vară despre interesul lui Toulouse pentru fotbalistul lui FCSB, lasă de înțeles că negocierile s-ar putea reula, având în vedere că Gigi Becali și-a redus semnificativ pretențiile.

"În august, George Becali cerea 5 milioane de euro, atât cât era clauza jucătorului. Desigur, Damien Comolli (n.r - președintele lui Toulouse) nu a putut oferi această sumă, așa că a optat pentru împrumutul cu drept de cumpărare al lui Theocharis Tsingaras. De atunci, Edjouma a continut să performeze în campionat, având 3 goluri și 3 pase decisive în 16 meciuri, dar și în Conference League, unde a înfruntat West Ham și Anderlecht.

În această iarnă, plecarea lui de la FCSB este posibilă. Curtat într-o vreme și de Schalke 04, pentru Edjouma a venit o ofertă de 1 milion de euro de la MOL Fehervar. George Becali a cerut cu 500.000 de euro în plus și se pare că maghiarii au încheiat discuțiile și s-au îndreptat către Tobias Christensen, pentru o mutare de aproximativ 850.000 de euro.

Această informație nu îl va nemulțumi pe Edjouma, care nu părea dispus să plece în Ungaria. O situație ingrată pentru cel care aproape revenise acasă în vară. Va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaș în iarnă?", a scris sursa citată.

  • Toulouse este orașul din Franța în care Malcom Edjouma s-a născut. Acolo a făcut și o parte a junioratului (2008-2013)
  • Toulouse FC ocupă locul 12 în Ligue 1 după 15 etape din actualul sezon, cu 16 puncte acumulate

Malcom Edjouma (26 de ani) joacă la FCSB din februarie 2022, după ce a fost cumpărat de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Până acum, francezul a strâns 41 de meciuri și 7 goluri.

  • 27 de meciuri, 5 goluri și 3 pase decisive a reușit Edjouma la FCSB în acest sezon
  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Edjouma, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!