Transferul lui Malcom Edjouma a picat! Ce a aflat presa din Franța

Malcom Edjouma FCSB Gigi Becali Ligue 1 Toulouse Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 18:29
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 18:30

Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul lui FCSB, se află pe lista de transferuri a lui Toulouse, formație din Ligue 1.

Celebra publicație franceză L'Equipe a scris despre interesul lui Toulouse pentru Malcom Edjouma, iar Gigi Becali a reacționat imediat, spunând că jucătorul său pote fi transferat de Toulouse doar dacă va fi achitată clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Toulouse nu vrea să ofere mai mult de 2,5 milioane de euro pentru Malcom Edjouma

Totuși, posibilitatea ca Edjouma să fie transferat de la FCSB pare să nu mai existe în actualele condiții. Publicația franceză Les Violets anunță că președintele lui Toulouse, Damien Comolli, a stabilit că va oferi cel mult 2,5 milioane de euro pentru mutările individuale, astfel că gruparea din Ligue 1 nici măcar nu se poate apropia de prețul cerut de Gigi Becali.

De altfel, informația prezentată în presa din Franța este confirmată de transferurile făcute de Toulouse în această vară. Formația din Ligue 1 a plătit cel mai mult suma de 2,5 milioane de euro pentru atacantul olandez Thijs Dallinga (21 de ani), de la Excelsior.

"Edjouma poate pleca. Are o clauză de 5 milioane. Dacă achită, nu pot să-l țin. El pe 4 milioane nu va pleca. Sau pe 4,9. Pleacă doar dacă va fi achitată clauza de 5 milioane", a declarat Gigi Becali, ieri, la Digisport.

Edjouma s-a remarcat în fotbalul românesc la FC Botoșani, care l-a adus de la fosta Viitorul Constanța.

Înainte, el evoluase numai în diviziile inferioare din Hexagon, Ligue 2 fiind cel mai înalt nivel la care a ajuns (la Lorient, Red Star și Chambly).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!