foresta suceava Dorin Goian Fotbal intern BREAKING NEWS: Inca o echipa din Romania e DISTRUSA de coronavirus! Antrenamentele au fost suspendate!

Inca o echipa din Romania e DISTRUSA de coronavirus! Antrenamentele au fost suspendate!

Coronavirusul creeaza probleme tot mai mari in fotbalul din Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 20:27
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 23:58

Dupa Dinamo, CFR, Craiova sau Poli Timisoara, un alt club e total paralizat dupa eruptia cazurilor de Covid-19. Dorin Goian nu mai poate face antrenamente la Suceava dupa ce 4 dintre fotbalistii sai au fost confirmati cu coronavirus! 2 jucatori nou-veniti la echipa in aceasta vara, Sahlean si Rotaru, si 2 care au jucat pentru Foresta si anul trecut, Sumanariu si Celeadnic, au fost internati. Toti 4 vor petrece minimum 48 de ore in spital, apoi se vor putea autoizola la domiciliu. Antrenamentele au fost suspendate pe termen nelimitat la Foresta.

"In acest moment, nu ne antrenam. Asteptam un raspuns din partea Directiei de Sanatate Publica pentru a vedea in ce conditii ne putem relua antrenamentele. Avem 13 jucatori negativi", a explicat presedintele Forestei, Andrei Ciutac, citat de Monitorul de Suceava.

Stadionul Areni, accesibil gratuit pentru locuitorii orasului pe parcursul intregii saptamani, a fost inchis de urgenta pentru dezinfectie timp de 24 de ore.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!