Fotbalul arbitrat "pe romaneste" l-a bagat in ceata pe spionul norvegian trimis de Rosenborg la Giurgiu: "N-am inteles prea bine!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 August 2015, 11:18

Rosenborg si AZ Alkmaar si-au trimis reprezentanti sa urmareasca Steaua si Astra cu o saptamana inainte de playoff-ul Europa League

AZ Alkmaar si Rosenborg si-au trimis spionii la Giurgiu, in vederea partidelor pe care Astra si Steaua le vor juca saptamana viitoare in playoff-ul Europa League.

La finalul meciului, secundul norvegienilor, Erik Hoftum, s-a declarat surprins de arbitrajul lui Coltescu. Oficialul lui Rosenborg va fi in tribune si sambata, pe National Arena, cand Steaua va juca cu ASA Targu Mures.

"A fost un meci bun, intre doua echipe bune. Stim ca Steaua este o echipa solida si va fi o lupta grea in cele doua meciuri. In seara asta, cred ca Steaua a avut ghinion. Nu am inteles prea bine de ce nu au avut gol valabil in prima repriza. Steaua ar fi putut la fel de bine sa castige meciul. O sa-i vedem si sambata."

"Noi am jucat foarte bine in acest sezon si credem in noi, dar in acelasi timp stim ca intalnim o echipa puternica. Avem amintiri placute cu Steaua, dar asta s-a intamplat cu multi ani in urma", a spus Erik Hoftum.

Aflata in plin sezon, Rosenborg este lider in campionatul Norvegiei dupa 19 etape, cu sapte puncte avans fata de principala urmaritoare, Stabaek.

Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies