FC Botosani Echipa Nationala Eduard Pap Liga 1

EXCLUSIV Fotbalistul de la FC Botoșani care vrea la echipa națională: ”Trebuie să impresionez selecționerul”

Eduard Pap este unul ditre cei mai constanți jucători din Superiga.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 07:48
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 07:48

Portarul de 28 de ani a ajuns la FC Botoșani în 2017, devenind între timp unul dintre cei mai buni goalkepperi din prima ligă. Însă, acesta nu a bifat, până acum, nici măcar o seleție pentru echipa națională.

Eduard Pap așteaptă prima selecție

Fotbalistul și-a fixat drept obiectiv să intre în planurile lui Edward Iordănescu și este convis că, dacă va își continua forma excelentă în care e află, selecția va veni de la sine.

Vă dați seama că mă gândesc la asta, îmi doresc să fiu selecționat la naționala României, dar în primul rând trebuie să ă concentrez la ce am de făcut la echipa de club. Eu încerc să iau fiecare meci în parte, să dau tot ce am mai bun, și eu cred că în viitorul apropiat va veni și selecția. 

Indiferent dacă eu zic că merit sau nu merit să fiu convocat, nu contează. Selecționerul României decide, tot ce pot eu să fac este să joc bine și să îl impresionez”, ne-a spus Eduard Pap.

Eduard Pap este un fotbalist crescut de Poli Timișoara, echipă pentru care a jucat în 25 de partide. Ulterior, a trecut pe la Luceafărul Oradea, strângând 16 meciuri, și ASA Târgu Mureș, pentru care a evoluat de 17 ori, înaite să ajungă la FC Botoșani.

Pentru moldoveni, acesta bifeaza cel de-al șaselea sezon consecutiv, care ar putea fi ultimul, deoarece acesta intră în ultimul an de contract. 121 de meciuri, dintre care 38 fără gol primit, a strâns acesta pentru ecipa din orașul nordic.

Modifică setările cookies