Fostul rapidist, Viorel Moldovan, categoric în urma meciului 'U' Cluj - Rapid: „Ei au avut ocaziile mai mari!”

U Cluj - Rapid Etapa 23 Superliga Viorel Moldovan Superliga Viorel Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 23:07
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 23:06

Giuleștenii au plecat cu un singur punct din confruntarea cu 'U' Cluj din etapa cu numărul 23 din Superligă.

Viorel Moldovan s-a retras din cariera fotbalistică la Rapid București în 2007 și a vorbit după ce giuleștenii au obținut un punct din echipa care, în urma rezultatului de egalitate, a ieșit temporar din „zona fierbinte” a clasamentului.

Fostul rapidist, Viorel Moldovan, categoric în urma meciului 'U' Cluj - Rapid: „Ei au avut ocaziile mai mari!”

Fostul fotbalist a evidențiat faptul că Rapid a avut ocazii mai mari în prima parte a meciului, iar din repriza secundă jocul s-a mai echilibrat. 

„Un meci echilibrat. Rapid a avut două ocazii mari, una prin Dugandzic, şi alta în prima repriză. 'U' Cluj a avut şi ea situaţii destul de bune. Rapid a dat senzaţia că a dat initaţiva deliberat adversarului în prima repriză, dar a avut ocaziile mai mari. E o echipă care ştie să absoarbă presiunea adversarului. 

În repriza a doua a echilibrat jocul. Rapid a jucat ca şi până acum, pragmatică, care lasă iniţiativa. Aşa a jucat şi cu Sepsi acasă. Gestionează foarte bine jocurile, o echipă simplistă, care nu se aventurează prea mult”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

'U' Cluj - Rapid 0-0

Pe un teren înzăpezit, dar și cu multă apă și noroi, cele două echipe au împărțit punctele în confruntarea din etapa cu numărul 23 din Superligă. Ultimul duel dintre cele două echipe se terminase tot 0-0, în Cupa României. În turul campionatului, Rapid fusese învingătoare în Giulești, scor 1-0.

După acest rezultat de egalitate, „alb-vișinii” au urcat pe trei, depășind FCSB la un punct, în timp ce „șepcile roșii” au ieșit temporar din „zona fierbinte” a clasamentului, devansând Chindia Târgoviște tot la un punct.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!