EXCLUSIV Fostul jucător și antrenor de la Rapid e convins: "Șumudică era o soluție mult mai bună decât Bergodi!"

Ionel Ganea Cristiano Bergodi Marius Sumudica Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 17:18
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 17:18
Cristiano Bergodi a fost alegerea conducerii celor de la Rapid pentru banca tehnică după plecarea lui Adrian Mutu, în ciuda dorinței suporterilor.

Galeria celor de la Rapid și-ar fi dorit ca Marius Șumudică să fie instalat în funcția de tehnician, mai ales că antrenorul era liber de contract.

Ionel Ganea: "Șumudică era o soluție mult mai bună decât Bergodi la Rapid"

Aceeași părere o are și Ionel Ganea (49 de ani). Fostul internațional, care a jucat și a antrenat la Rapid, este de părere că giuleștenii ar fi trebuit să meargă pe mâna lui Șumudică, chiar dacă și Cristiano Bergodi are o experiență bogată la nivelul primei ligi a României.

"E greu la Rapid. Dacă le pleacă și Dugandzic, va fi foarte greu acolo, chiar dacă Bergodi e un antrenor cu experiență. Cred că Șumudică era o soluție mult mai bună. Din ce am văzut, ar fi probleme cu Niculae. Cred că el și mai mulți jucători iau decizii. 

Rapid e o echipă cu tradiție, acum și suporterii așteaptă foarte multe. Au deja doi ani în prima ligă, stadion nou, vă dați seama că dorința lor e să vadă echipa în cupele europene. 

Nu știu ce să zic de CFR, acolo e un patron ciudat, patron ciudat pe care cred că îl conduc alții", a spus Ionel Ganea, pentru PRO TV și Sport.ro.

Cristiano Bergodi a debutat vineri pe banca celor de la Rapid. Giuleștenii au remizat în prima etapă din Liga 1 contra celor de la Sepsi, pe teren propriu, scor 0-0.

Ce a spus Cristiano Bergodi după primul meci la Rapid

Italianul s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi din prima parte a jocului și face apel la răbdare din partea suporterilor rapidiști.

„Am făcut o primă repriză bună. Mi-au plăcut băieții. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar băieților nu pot să le reproșez nimic. Am căzut în a doua repriză, s-a văzut clar când lipsește forța și luciditatea. Prima repriză mi-a plăcut mult, asta și vreau aici. Să jucăm așa. Eu vreau mentalitatea de a juca bine, cu această ambiție, și acasă și-n deplasare. 

Trebuie să reglăm lucrurile, la începutul campionatului trebuie neapărat să reglăm. E mult de muncă, nu se face o treabă bună de la o zi la alta. Tactic, fiecare are ideea lui de stil de joc.

Suporterii vor să vadă un astfel de meci, cu echipa care atacă. Marius e un jucător letal, dar în zona lui pe dreapta era aproape să ne strice debutul. E un început bun, oricum, e un rezultat pozitiv”, a spus Cristiano Bergodi, după meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!