Lucian Sanmartean FCSB Mihai Stoica Steaua Superliga

Fostul idol al tribunelor, dezamagit de Meme Stoica: "M-au deranjat vorbele lui, nici pana azi nu l-am inteles!"

Lucian Sanmartean a fost comparat cu o "ciorba reincalzita" in momentul in care s-a intors in Liga I

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2018, 08:56
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2018, 09:34

In momentul in care Sanmartean s-a intors de la arabi, ca sa isi incheie cariera de fotbalist in Liga I, Mihai Stoica a spus despre el ca ar fi "o ciorba reincalzita", explicand astfel lipsa de interes a clubului FCSB pentru fostul lider din echipa.

Sanmartean spune ca a fost deranjat de vorbele lui Mihai Stoica, dar a apreciat totusi interventia lui Gigi Becali, care a incercat sa mai inmoaie cuvintele managerului.

"Eu cred ca am facut performanta la Steaua si cand cineva din club, cineva cu influenta, spune chestia asta nu iti cade bine. Altii s-au intors la Steaua si n-au avut parte de tratamentul asta."

"Mi s-a parut nedrept si nu am inteles nici pana azi de ce a existat acel comentariu."

"Mi-a placut reactia patronului, care a vrut sa mai albeasca un pic camasa. A spus ca jucatorii care au facut ceva pentru Steaua merita sa fie respectati. Chiar nu ma asteptam de la Becali sa reactioneze."

"M-au deranjat acele vorbe. Eu oricum nu voiam sa revin la Steaua, aveam o varsta si nu se mai putea baza cineva ca mai puteam fi vandut."

"Eu am trecut peste, mai suparati erau familia, prietenii. La fotbal asa e, cand lumea nu mai are nevoie de tine te trece pe linie moarta", a spus Sanmartean intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies