VIDEO EXCLUSIV Fostul antrenor de la Dinamo vede o singură soluție pentru "câini": "Doar așa ajung la baraj!"

Dinamo are doar 12 puncte după primele 23 de etape, iar misiunea "câinilor" de a evita retrogradarea este tot mai dificilă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 12:32
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 12:34

După meciul cu FCSB, scor 0-3, Dinamo a ajuns la patru înfrângeri consecutive și a rămas la 10 puncte în spatele locului 14, care duce la baraj, ocupat de FC U Craiova. Programul echipei lui Flavius Stoican este tot mai complicat, cu meciuri contra lui FC Botoșani, Universitatea Craiova sau UTA Arad.

Vasile Miriuță: "E dezastru la Dinamo!"

Vasile Miriuță, cel care a antrenat Dinamo în perioada 2017-2018, vede o singură soluție ca bucureștenii să nu retrogradeze: Academica Clinceni să rămână pe ultimul loc din cauza problemelor financiare, iar Gaz Metan să intre în faliment din aceleași motive. La Mediaș, jucătorii au și cinci luni restanțe la salarii.

"M-am uitat la meciul cu FCSB. Ce să mai zic? E dezastru, sportiv vorbesc. Răzvan Zăvăleanu și președintele țin echipa pe linie de plutire financiar, dar sportiv cred că au vreo 14 etape fără victorie. 

Nici programul nu îi avantajează, joacă la Botoșani săptămâna asta, au câțiva suspendați. Șansa lor e ca Clinceniul să pice, iar Gazul, probabil, la ce datorii au... să rămână la baraj Dinamo. Asta e singura șansă pe care o văd. Sportiv nu văd altă șansă să ajungă la baraj, sincer. Singura scăpare e ca la Gaz să se întâmple falimentul. În rest, nu-i văd să prindă nici barajul", a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Meciurile rămase de disputat pentru Dinamo în sezonul regulat

  • Etapa 24: FC Botoșani - Dinamo
  • Etapa 25: Dinamo - Universitatea Craiova
  • Etapa 26: UTA Arad - Dinamo
  • Etapa 27: Dinamo - Gaz Metan Mediaș
  • Etapa 28: Rapid - Dinamo
  • Etapa 29: Dinamo - Sepsi
  • Etapa 30: CFR Cluj - Dinamo
Modifică setările cookies