Florinel Coman, ridicat în slăvi: "N-am mai văzut la nimeni în Europa!"

Florinel Coman FCSB Mihai Stoica Superliga Florinel Coman / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 10:07
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 10:08

Proaspăt campion cu FCSB, Florinel Coman a parcurs un sezon exceptional alături de formația roș-albastră

Wingerul în vârstă de 26 de ani a adus o contribuție evidentă în câștigarea titlului în Superliga României, trofeu așteptat de mai bine de 9 ani.

MM Stoica: "Lovituri libere cum n-am mai văzut la nimeni în Europa"

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului bucureștean, a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului. MM a rămas uluit de abilitatea lui Coman de a executa lovituri libere și a spus că nu există grad de comparație la acest capitol cu niciun alt jucător din Europa.

  • Florinel Coman / Foto: Instagram

„Coman a dat nişte goluri din lovituri libere cum n-am mai văzut la nimeni în Europa. Nu am văzut fotbalist să marcheze asemenea goluri în formă repetată. Puneţi doar golurile marcate de Coman cu Dinamo, golul de 1-0, şi cu CFR Cluj şi o să vedeţi ceva nemaipomenit. Este modus operandi”, a declarat MM Stoica, conform Orange Sport.

Mihai Stoica:"E greu să fii lider când e Chiricheș în vestiar"

Președintele CA al roș-albaștrilor a comparat influența pe care o are Coman în vestiar cu cea a lui Vlad Chiricheș, un alt jucător important al FCSB. Chiricheș este considerat un model pentru tinerii jucători aflați la început de drum, cât și pentru cei mai experimentați. Fundașul este de o seriozitate de invidiat și are capacitatea de a se recupera după multiple accidentări.

„Bine, e greu să fii lider acum, când e Chiricheș în vestiar. Dacă vrei să-ți îmbunătățești stilul de viață în direcția aia, să îți prelungești viața de sportiv, trebuie să vorbești cu el, că are toate secretele.

Și, cu toate că a avut o serie atât de lungă de accidentări și atât de variate accidentările, chiar cred că va juca foarte mulți ani de acum încolo”, a declarat Mihai Stoica, conform GSP.

Cifrele lui Florinel Coman

În acest sezon, wingerul celor de la FCSB și-a trecut în cont:

  • 38 de meciuri jucate
  • 19 goluri marcate (cel mai bun din Superligă)
  • 11 pase decisive livrate
  • 2.893 minute prestate în tricoul roș-albastru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!