Florinel Coman nu impresionează pe toată lumea! Jucătorul FCSB-ului, criticat dur de un fost patron: ”Nu suport!”

FCSB Florinel Coman Marian Iancu Superliga Florinel Coman / Foto Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 10:06
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 10:06

Florinel Coman (25 de ani) a fost unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga României până în acest moment. Șeptarul de la FCSB și Darius Olaru sunt cei mai buni marcatori din această stagiune.

Prestațiile lui Coman au fost aplaudate de multe voci importante din fotbalul românesc, însă au apărut și contestatari la adresa ”perlei” lui Gigi Becali.

Florinel Coman, criticat dur de Marian Iancu

Unul dintre aceștia este Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara. Acesta l-a criticat dur pe Florinel Coman și a mărturisit că îl consider un ”jucător de o singură fază”, adică un tip de fotbalist pe care fostul conducător din fotbalul românesc ”nu îl suportă”.

În schimb, Marian Iancu l-a lăudat pe Alexandru Mitriță, jucătorul celor de la Universitatea Craiova, care, spre deosebire de jucătorul de la FCSB, în opinia lui Marian Iancu, poate contribui mai mult la echipă.

Fotbalul în terenul ăsta mare de o sută de metri nu e la fel ca ăla din curtea școlii, mie nu-mi place Coman. Jucători de o singură fază, eu nu-i suport. Nu-mi place Mitriță, deși în ultimul timp a mai pus umărul la pian.

E un jucător de sclipire, dacă Coman are loc în echipă, trebuie să aibă și Mitriță. Mitriță l-am văzut în ultimul timp că e capabil să miște un pic și combina asta, să o împingă de la spate, nu să stea să aștepte, să joace alții pentru el, pe Coman nu-l văd.

A dat de un Braun acolo care n-a fost ușor de digerat. Când se lovește de o echipă serioasă, puternică, în viteză, cu fundași bine așezați, nu a mai avut randament. El dă un randament fantastic în campionatul intern, dar mie nu-mi plac jucătorii ăștia”, a spus Marian Iancu, potrivit ProSport.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.

Sfat pentru Florinel Coman

Fostul internațional Tibor Selymes îl sfătuiește pe Florinel Coman să plece în străinătate dacă vrea să evolueze ca fotbalist și i-a dat exemplu pe Man și Mihăilă care fac spectacol în Serie B.

"Eu dacă joc și fac spectacol în Liga 1, pot să fac spectacol la națională cu echipe ca Irlanda, Columbia, Ucraina și Belgia. Campionatul nostru e destul de slab, avem un campionat slab.

Uitați-vă la Man, Mihăilă, după 2 ani de Italia, băieții ăștia arată altfel, au altă mentalitate. Și Coman dacă ajunge într-un campionat mai puternic, Spania, Italia, Anglia, o să arate mult mai bine", a declarat Tibor Selymes, pentru Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!