FCSB florin tanase Rapid Superliga

GALERIE FOTO Florin Tănase, monument al deznădejdii: "Trebuia să facă mai multe schimbări la pauză! În România n-ai voie să vorbești"

Florin Tănase și-a găsit cu greu cuvintele după ce FCSB a suferit un nou eșec, 0-2 pe terenul Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:07
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:25

Rapid a câștigat clar meciul din Giulești, reușind să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. 

Florin Tănase, monument al deznădejdii după Rapid - FCSB 2-0

Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiorul careului.

După meci, Florin Tănase și-a găsit cu greu cuvintele, a spus de mai multe ori "nu știu" în momentul în care a fost întrebat despre cauzele formei slabe a echipei sale și a refuzat să vorbească despre transferul său în China.

De asemenea, Tănase s-a arătat nemulțumit că declarațiile recente i-ar fi fost interpretate și au dus la un conflict cu patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica.

"Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab. Avem un început dezastruos, trebuie să analizăm și să ne revenim. Vreau să-mi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor pentru că i-am dezamăgit în acest start de sezon.

Nu pot să spun eu care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar, din păcate, nu am marcat. Problema cea mai mare e că nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem acea echipă foarte ofensivă, care pasa foarte bine, făcea presing, recupera mingea sus, iar asta nu știu de ce.

(n.r - despre cele 4 schimbări făcute la pauză) Trebuia să facă mai multe. Nu vreau să spun câte aș fi făcut, dar mai multe. 

Nu știu dacă a fost ultimul meci la FCSB, nu vreau să discut despre asta. Îmi arde de transferuri după meciul ăsta? Sunt supărat, mă așteptam la un alt start de sezon. Aveam încredere, dar trebuie să îi integrăm și pe cei noi veniți și să începem să venim.

Da, am discutat (n.r - cu Becali și Stoica despre declarațiile recente). În România n-ai voie să vorbești, să-ți spui părerea. Sunt prea trist acum, dar cred că fiecare om trebuie să spună ce se gândește, iar celorlalți nu le rămâne decât să comenteze.

Normal că au fost interpretat greșit declarațiile mele. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc.

Observăm că se repetă situația, dar tot noi am reușit să revenim sezoanele trecute și să luptăm pentru titlu. Trebuie să o facem și acum. Ne așteaptă un meci foarte greu joi, care, dacă va fi câștigat, vor decurge altfel lucrurile. Da, eu cred că ne putem califica, am încredere că putem să facem un joc bun și să-i scoatem", a spus Florin Tănase, după meci.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!