VIDEO Florin Talpan insistă, după ce FCSB a primit ”liber” în Ghencea: ”Nu poate să joace o altă echipă acolo”

Florin Talpan FCSB Ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 18:47
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 18:47

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, s-a ținut de cuvânt și a demarat toate demersurile necesare pentru ca FCSB să poată disputa în Ghencea meciurile considerate „acasă”.

Florin Talpan a oferit o primă reacție după ce FCSB a primit ”liber” pentru a juca în Ghencea. Juristul CSA Steaua spune că măsurile luate de autorități pentru ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace pe stadionul Stelei sunt ”greșite”.

„Nu vreau să comentez despre legi pentru că nu mă ocup eu, dar din punctul meu de vedere este greșit. Noi trebuie să mergem, suntem Steaua București, Steaua București trebuie să rămânem. Trebuie modificată Legea Sportului ca noi să fim în Liga 1. 

De fapt, și acum sunt portițe, dar nu se vrea. Bineînțeles, Steaua este numai în Ghencea. Nu poate să joace o altă echipă în Ghencea!”, a spus Florin Talpan, la lansarea cărții lui Marcel Răducanu.

VIDEO - Florin Talpan, despre ”FCSB în Ghencea”

Cât trebuie să plătească FCSB pentru a juca în Ghencea

FCSB a oferit, în primăvara anului trecut, suma de 46.000 de euro pentru a închiria arena din Ghencea. Cu toate astea, răspunsul primit din partea CSA Steaua a fost unul negativ.

Odată cu noua lege, promulgată de președintele Klaus Iohannis la începutul acestui an, suma pe care vicecampioana României ar trebui să o plătească aproximativ 29.000 de euro pentru a închiria stadionul,potrivit Prosport. Ar fi cu 17.000 de euro mai puțin decât propunerea din 2022 făcută de Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!