VIDEO Ce discurs a ținut Florin Talpan în fața lui Marcel Răducanu: ”În doi ani să ajungem în cupele europene!”

Florin Talpan Marcel Raducanu Steaua Fotbal intern Florin Talpan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:27
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:28

Fostul mare fotbalist al Stelei și al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, a revenit în România cu ocazia lansării cărții sale.

La acest eveniment a fost prezent și juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care a ținut să spună câteva cuvinte la conferința de presă organizată de Marcel Răducanu.

Oficialul CSA Steaua și-a arătat aprecierea față de Răducanu și speră ca acesta să revină la club. Talpan vrea ca în cel puțin doi ani CSA Steaua să evolueze în cupele europene.

„Sunt foarte onorat să fiu prezent aici lângă domnul Marcel Răducanu, din punctul meu de vedere cel mai mare fotbalist pe care l-a avut România. Sunt foarte onorat, eu și suporterii steliști sunt convins că-l așteptăm pe domnul Marcel Răducanu să vină la Steaua și în cel puțin doi ani de zile să ajungem să jucăm în cupele europene. 

Vă mulțumim frumos pentru tot ceea ce ați făcut pentru Steaua, fără dumneavoastră clubul Steaua și fotbalul românesc erau mult mai sărace. Să vă dea Dumnezeu sănătate și sunt convins, așa cum spuneau și colegii dumneavoastră, că dacă dumneavoastră nu ați fi plecat, Steaua mai câștiga o Cupă a Campionilor Europeni”, a spus Florin Talpan, la lansarea cărții lui Marcel Răducanu.

VIDEO - Discursul lui Florin Talpan

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!