Florin Prunea, nemilos cu Elias Charalambous: „FCSB ar defila în campionat dacă ar avea un antrenor pe bancă!”

Florin Prunea Elias Charalambous FCSB Superliga Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 21:51
Data actualizarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 21:53

Florin Prunea a susținut că FCSB are cel mai bun lot din Superliga, punctând faptul că echipa lui Becali are nevoie de un antrenor cu autoritate pe bancă.

Fostul dinamovist a lăudat jucătorii U21 pe care FCSB îi are la dispoziție, subliniind faptul că sunt cei mai valoroși din țară.

Prunea este de părere că FCSB ar putea avea rezultate mult mai bune în campionat dacă ar avea un antrenor care să se bucure de respectul jucătorilor în momentul în care întră în estiar.

Prunea l-a „taxat” dur pe Charalambous

„FCSB are cel mai bun lot din Superliga. Ei ar defila dacă ar avea un antrenor pe bancă, nu ar avea cu cine să joace în campionat. Se vede calitatea… Jucătorii U21 sunt cei mai buni din Liga 1.

Dacă jucătorii ar simți că intră un antrenor în vestiar…Antrenorul este cel mai apropiat de jucători, nu patronul… I-a zdruncinat rezultatul cu Rapid. Ați văzut și reacția lui Gheorghe Mustață…”, a spus Florin Prunea, potrivit Prosport.

FCSB ocupă prima poziție în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte, unul mai mult decât CFR Cluj, ocupanta locului doi. 

În prima etapa din returul Superligii, FCSB primește vizita formației FCU Craiova, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!