Florin Prunea, fără milă după retrogradarea lui Dinamo: "Să nu mai ascundem șobolanii ăștia! Au nenorocit echipa"

Florin Prunea baraj Dinamo U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 00:26
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 00:27

Dinamo a retrogradat în Liga 2 după barajul cu Universitatea Cluj, scor 1-1 (1-3, la general).

Pentru Universitatea Cluj este o revenire în Liga 1 după șapte ani, în timp ce pentru Dinamo este prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului.

Florin Prunea, fără milă după retrogradarea lui Dinamo

Florin Prunea, fostul jucător și președinte al lui Dinamo, a avut o reacție dură după meciul din Ștefan cel Mare și a lansat un atac dur la adresa lui Bogdan Bălănescu, fost conducător al clubului bucureștean, care ar fi oferit niște contracte prin care "au nenorocit echipa".

"Cred că explicaţiile trebuie să le dea altcineva. Eu cred că trebuie să îl lăsam deoparte pe domnul Negoiţă, trebuie să vorbim despre ultimul an. Negoiţă, când a plecat, a lăsat cei mai buni portari. Au fost aduşi alţii cu 35.000 de euro la 37 de ani şi 30.000 de euro la 32 de ani. Nu îi trage nimeni de mânecă? Cine a pus semnătura… Bogdan Bălănescu.

Eu stăteam cu Danciu la mine în birou şi nu ne băgau nimeni în seamă. La Bălănescu în birou erau liderii fanilor şi cu Şerdean. După s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este inadmisibil. Acum stăm şi vorbim singuri. Am încercat şi eu să încurajez înainte de meci, să trecem cu toţii peste nenorocirea asta.

Pe partea sportivă trebuie să dea explicaţii toţi. Mă refer la administratorul special, antrenorii de la Dinamo şi jucătorii. Bă, dar unul să se ducă la arbitru să îi spună ceva... Parcă nu îi interesa. Anul acesta la Dinamo au fost aduşi jucători care nici nu ştiu ce înseamnă acest club. Asta a fost realitatea, asta s-a întâmplat. Stau toţi ascunşi ca şobolanii. Slugile luau salariile la zi şi pe noi ne băgau în şomaj!

Nu Negoiţă a semnat contractele. Nu Negoiţă se închidea ca şobolanii prin birou. Portarii ăia doi nu cred că numai ei luau banii. Nu au fost numai spanioli, au fost şi români. Au fost şi români care sunt părtaşi. Să nu mai ascundem şobolanii ăştia. Eu am tăria şi v-am spus unul din ei care a semnat documente pe care nu avea voie să le semneze. Au nenorocit echipa. Cei 700.000 de euro e puţin pe lângă ce vine de la FIFA", a spus Florin Prunea, la Digisport.

Dinamo va juca pentru prima dată în Liga 2, după ce în ultimele sezoane a reușit să se salveze la limită de la retrogradare. "Câinii" au remizat în returul din Ștefan cel Mare, 1-1, însă rezultatul din meciul tur, 0-2, a fost cel care a decis partida. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!