VIDEO Florin Prunea, cel mai optimist dinamovist. Pronosticul dat pentru meciul crucial cu U Cluj

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 20:26
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 20:28

Dinamo dispută un meci crucial contra Universității Cluj, în returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, astăzi, de la 21:00, ÎN DIRECT pe www.sport.ro.

În tur, Dinamo a pierdut, scor 0-2, iar în această seară are nevoie de o victorie la scor pentru a se menține în Liga 1 și a evita prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului.

Florin Prunea: "Dinamo câștigă cu 3-0 meciul cu U Cluj"

Înaintea meciului, Florin Prunea, fostul jucător și conducător al lui Dinamo, s-a arătat foarte optimist. Goalkeeper-ul Generației de Aur anticipează o victorie cu 3-0 a băieților lui Dusan Uhrin și nu se teme de incidente pe stadionul din Ștefan cel Mare, care va fi plin.

"Eu n-aș fi vrut să aibă loc acest meci. Sunt și fost jucător al Clujului, datorez enorm Clujului, dar sunt crescut de Dinamo și e normal să țin cu echipa mea. Eu sper să nu fie un meci pentru istoria negativă, sper ca băieții să facă tot ceea ce depinde de ei pentru a rămâne în Liga 1. Dacă va fi așa, cu siguranță vor rămâne în Liga 1.

Nu e timp de analize, analizele se fac după, acum trebuie să susținem echipa. Am încredere în băieți, în antrenor să treacă peste această cumpănă. Cu siguranță au înțeles. Nu e simplu, e presiune mare, dar Dinamo are jucători cu experiență, care au jucat meciuri cu asemenea miză.

Nu îmi este teamă de incidente, nu va fi cazul. Dinamo va câștiga și va rămâne în Liga 1, se va bucura împreună cu suporterii. Dinamo câștigă cu 3-0", a spus Florin Prunea.

  • Echipa de start a lui Dinamo: Eșanu - G. Crețu, Carp, Aloe, A. Radu - Torje, Pierret, Grădinaru - Morar, Irobiso, C. Matei
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!