Liga 1

Florin Prunea, atac fără menajamente la adresa lui Mircea Rednic: „Plăți fictive la trei jucători! Dacă vorbesc…”

Fostul dinamovist Florin Prunea l-a atacat dur pe Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:16
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:19

Fostul președinte al lui Dinamo și Poli Iași a dezvăluit că Mircea Rednic și fiica acestuia, Luana, sunt implicați într-un proces la Iași, în care sunt acuzați de plăți fictive.

„Ce mi-a spus tatăl unui jucător de la Iași… (n.r. despre Mircea Rednic). Procesul pe rol de la Iași… Ce proces e pe rol la Iași cu plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători: Klimavicius, Omoh, Luckassen. La Iași impresarii participau la negocieri. Două peroane dictau: tatăl și fiica!

Și la Dinamo nu îi înțeleg nici pe „Salvatorul” nici pe „Iuda” (n.r. Negoiță și Bălănescu). Dacă vorbesc ăștia doi și dacă dau documentele – eu le-aș da în locul lor – nu sunt articole în codul penal. Ei l-au păcălit cu contractul, că de aia îi spune „Iuda” lui Bălănescu. A semnat un contract pe care nu l-au văzut ca lumea nici el nici fiică-sa. De aia când a ieșit de la Bălănescu din birou vorbea la telefon și țipa „Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit! Tu n-ai văzut clauza aia din contract?”(n.r. Cui îi zicea asta, avocatului?) Nu, Luanei”, a spus Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Modifică setările cookies