Florin Manea, dezamăgit de planurile Rapidului pentru meciul din Cupă: ”S-a greșit strategia!”

Rapid a părăsit Cupa României, fiind învinsă de Poli Timișoara.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 21:22
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 22:04

Nou-promovata a decis să se axeze în acest sezon doar pe campionat, iar în duelul cu Poli Timișoara, din Cupa României, au trimis echipa a doua, care de altfel a fost eliminată. Florin Manea critică tactica Rapidului, considerând că trofeul Cupei României este foarte important.

„Să știi că sunt obiectiv, s-a greșit ca și strategia. Trebuia să folosească prima echipă, Rapid e o specialist a Cupei, aveam și un culoar foarte bun acuma. N-am cum să-l apăr pe Mihai Iosif.

Am văzut și o declarație a lui Angelescu, și-ar fi dat și el acordul, e și mai grav. Se împarte vina în trei.

Nu știu care a fost motivul pentru care nu i-a dat minute lui Alexandru Ioniță, dacă nu o fi fost accidentat. Am vorbit cu Miță Iosif, dar înainte de meci. S-au dus fără atacant. Nici titulari, nici rezerve”, a spus Florin Manea, la ProSport.

Și Daniel Niculae a fost supărat pe eliminarea Rapidului

”S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo, am arătat rău și la meciul cu Dinamo, și în această seară. Eu zic că din cauza atitudinii, trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l ai în față.

Dacă intri neconcentrat într-un derby cu Dinamo, înseamnă că ai o problemă. Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, pentru că nu am arătat bine cu Dinamo, dar nu s-a schimbat nimic.

Ne lipsește agresivitatea pozitivă, mai ales pe faza ofensivă. Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit. Cu Dinamo am făcut, poate, cea mai slabă repriză și am continuat cu încă o primă repriză slabă.

Sper să nu fie de la atitudine. Am reușit să facem meciuri bune împotriva echipelor foarte bune ale campionatului și avem probleme cu echipele de mijlocul clasamentului.

Problema, cred eu, se pune la atitudine. Un jucător profesionist trebuie să intre concentrat indiferent de adversarul pe care-l are în față. Atitudine și mentalitate, asta trebuie să aibă jucătorii. Voi vorbi cu băieții, pentru că nu se poate să ne prezentăm așa”, a declarat Daniel Niculae, la Digisport.

Modifică setările cookies