Florentin Petre, ”OUT” de la Unirea Ungheni la 5 zile de la promovarea în Liga 2! Poate ajunge la o echipă din Superligă

Florentin Petre Dinamo unire ungheni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:25
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:25

Unirea Ungheni a promovat în Liga 2, după ce a trecut la baraj de Gloria Bistrița, scor 4-3 la general.

La doar câteva zile de la promovare, Unirea Ungheni a anunțat despărțirea de Florentin Petre, iar fostul căpitan al lui Dinamo ar putea ajunge în Superliga României.

Florentin Petre, ”out” de la Unirea Ungheni

Formația din județul Mureș a anunțat că despărțirea de Florentin Petre s-a produs pe cale amiabilă.

CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, au anunțat cei de la Unirea Ungheni.

Florentin Petre poate deveni secundul lui Zeljko Kopic la Dinamo

Chiar dacă a plecat de pe banca echipei pe care a reușit să o conducă spre promovarea în al doilea eșalon al României, Florentin Petre poate face un pas important în carieră. Fostul căpitan al ”câinilor roșii” este așteptat pe banca tehnică a lui Dinamo, pentru a fi secundul croatului Zeljko Kopic.

Conform Fanatik, Andrei Nicolescu a luat deja legătura cu Florentin Petre, iar fostul mijlocaș al lui Dinamo ar fi aproape să revină în ”Ștefan cel Mare”.

Florentin Petre a mai activat la Dinamo, tot în funcția de antrenor secund, iar la Dinamo II a fost și antrenor principal. Ca principal, Florentin Petre a mai activat la formații precum Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!